Tivoli Friheden: Se de første fire navne til Fed Fredag 2013

Sidste år nåede antallet af besøgende til Fed Fredag op på i alt 124.000 gæster, det største antal Friheden endnu har oplevet til koncertrækken.

De første fire koncertnavne på scenen i år er:
Mads Langer – ”Stærke følelser og gode melodier” – 10. Maj 2013
Med sange som "Fact-Fiction", "You're Not Alone" og "Microscope" har Mads Langer for alvor slået sig fast på den danske musikscene. Sangeren og sangskriveren albumdebuterede i 2006, og har siden udgivet yderligere to album.

Mads Langer er også kendt fra ”Toppen af Poppen” på TV2, hvor han blandt andet har fortolket Sanne Salomonsens “Overgi’r Mig Langsomt” med stor succes. Han har oprindeligt selv skrevet sangen til sangerindens album ”Unico.” Mads Langer er indbegrebet af stærke følelser og gode melodier.

Anne Linnet – ”Senior-sangskriver i superligaen” – 17. Maj 2013
Anne Linnet har været musikalsk aktiv i fire årtier, og rækken af hendes meget forskellige hits er næsten endeløs: ”Smuk Og Dejlig”, ”Glor På Vinduer”, ”Barndommens Gade”, ”Forårsdag”, ”Tusind Stykker”, vi kan blive ved...

Anne Linnet er stadig klar på at udfordre og provokere, hvilket hun på det seneste har vist ved at udgive en særdeles åbenhjertig selvbiografi, stille op som dommer i X Factor og udsende det dance-inspirerede album ”Kalder Længsel”.

Glæd dig til højdepunkter fra hele Anne Linnets karriere.

Wafande og EaggerStunn – ”To af Danmarks største reggae- og dancehall-navne” - 24. Maj 2013
To af Danmarks absolut største navne inden for reggae og dancehall, sangeren Wafande og duoen EaggerStunn, kan begge opleves på scenen på denne Fed Fredag.

Wafande albumdebuterede i 2011, og fik blandt andet et stort hit med ”Giv Mig Et Smil”, og 
EaggerStunn brød igennem året efter med storhittet ”Kugledans”.

Forvent iørefaldende og særdeles dansevenlig musik med intelligente tekster, der forholder sig til den verden, vi lever i. Her er masser af godt humør og plads til at feste.

Safri Duo – ”Klassisk uddannede slagtøjsspillere går dance!” – 31. Maj 2013
De klassisk uddannede slagtøjsspillere Uffe Savery og Morten Friis startede karrieren som klassiske musikere i de fineste koncertsale, men lagde i år 2001 stilen om til technopop og dance – og fik et kæmpehit i hele Europa med ”Played-A-Live”.

Siden har de fortsat deres originale blanding af slagtøj og techno, som de også har udvidet med elementer fra verdensmusik. Nu er de tilbage efter en længere pause, og de stadig er på stikkerne. Safri duo slår på alt, hvad der kan slås på.

Fed Fredag – offentliggjorte koncertnavne
10. maj – Mads Langer
17. maj – Anne Linnet
24. maj – Wafande, EaggerStunn
31. maj – Safri Duo
Alle koncerter starter kl. 20.

Dagens Gossip