Topholdet Montreal taber trods Lars Eller-point

23/12/2015

Den danske ishockeyspiller Lars Eller blev noteret for sit point nummer 12 i denne NHL-sæson, men alligevel tabte hans hold, Montreal Canadiens.

Topholdet i Atlantic Division måtte på udebane se sig slået 1-2 af Minnesota Wild.

Hjemmeholdet kom foran 2-0, inden Lars Eller med syv minutter tilbage af tredje periode blev noteret for en assist ved at sætte Daniel Carr op til scoring. Det var danskerens femte assist i denne sæson. Derudover har han scoret syv gange.

Montreal fastholder trods nederlaget sin førsteplads i sin division.

Mere succes havde Jannik Hansen. Han kom ikke på tavlen for Vancouver Canucks, men var med til at vinde 2-1 på udebane over Tampa Bay Lightning.

Også Mikkel Bødkers klub, Arizona Coyotes, sejrede. På hjemmebane blev det 3-2 over Toronto Maple Leafs.

Derimod måtte Nikolaj Ehlers' klub, Winnipeg Jets, se sig slået 1-4 på udebane mod Calgary Flames.

Målmand Frederik Andersens klub, Anaheim Ducks, tabte 2-3 på udebane mod New York Rangers efter overtid. Andersen fik dog ikke spilletid i målet.