Trænerne kårer ligaens assistkonge som Forårets Profil

FC Midtjylland har været et niveau over konkurrenterne i årets Alka Superliga, og derfor er det heller ikke den store overraskelse, at Forårets Profil, kåret af ligaens trænere i Tipsbladet, skal findes blandt de midtjyske spillere.

Superligatrænerne har stemt midtbanemotoren Jakob Poulsen ind på en relativt klar førsteplads i afstemningen med 36 point foran FC Københavns venstreback, Ludwig Augustinsson, der fik 23 point.

Efter første halvdel af sæsonen blev en anden FCM-spiller Pione Sisto kåret til Efterårets Profil, og dermed har midtjyderne taget begge priser i år.

- Det er altid rart at få lidt anerkendelse, siger Jakob Poulsen til Tipsbladet, som står bag prisen.

- Der har selvfølgelig også være assists og mål og generelt gode præstationer, men defensivt er jeg blevet bedre. Det er rart også at kunne bidrage på det område, siger FCM-spilleren om sin egen sæson.

Inden sidste spillerunde står Jakob Poulsen noteret for 11 assists i superligasæsonen, hvilket er fem mere end de næste på listen. Derudover har han leveret fire mål.

Nummer tre i afstemningen om Forårets Profil blev Poulsens finske holdkammerat Tim Sparv.

I afstemningen skal hver superligatræner uddele fra ét til fem point til fem forskellige spillere, og spilleren med flest stemmer samlet løber med prisen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip