Træthed og utilfredshed rammer Liverpool

Skrevet af admin

05/02/2016

Dagens topnyheder

Det er træthed, og så er der træthed.

Liverpools manager, Jürgen Klopp, indrømmer, at hans spillere er mærkede af det hårde kampprogram, som bød på ni kampe i januar og kulminerede med en slatten indsats i 0-2-nederlaget til Leicester forleden.

- Leicester havde fri i ti dage, mens vi havde tre kampe, så hvis vi havde kunnet spillet med samme intensitet som dem, ville de have gjort noget forkert, siger Klopp ifølge AFP.

"The Reds" skal i løbet af de næste tre uger spille yderligere seks kampe.

Den smalle trup har kun vundet en af de seneste fem ligakampe, og som sådan er Liverpool-ledelsens beslutning om igen at hæve billetpriserne ikke ligefrem fremsat med god timing.

Prisstigningerne er voldsomme, og de har fået to fremtrædende fangrupper til at varsle masseudvandring under Liverpools kommende hjemmekamp mod Sunderland.

Alle fans er blevet opfordret til at forlade Anfield i det 77. minut som protest mod, at den dyreste billet på den snart nyrenoverede Main Stand stiger fra 59 til 77 pund.

Nogle sæsonbilletter vil for første gang stige til over 1000 pund.

En tredje af fredagens historier om træthed i Liverpool handler om angriberen Daniel Sturridge.

Sturridge tjener angiveligt 150.000 pund (1.460.000 kroner) om ugen, men har ifølge Daily Mail misset hele 86 kampe på grund af skader, siden han kom til Liverpool i januar 2013. Siden 2013/14-sæsonen har han blot spillet 24 kampe.

Trods høj fraværsprocent kan flere seriøse engelske medier berette, at angriberen føler sig dårligt behandlet og overvejer at søge væk.

Han er angiveligt træt af måden, som klubben fremstiller hans langvarige skader og af den stigende opfattelse af, at han mangler sult efter kampe og mangler evnen til at kende forskel på smerte og alvorlig smerte.

/ritzau/