Tre anholdt efter skyderi i København

»Vi har anholdt tre personer, og det skal vi arbejde videre med nu,« fortæller Robert Jensen, central efterforskningsleder ved Københavns Politi, sent onsdag aften. Han tilføjer dog, at politiet fortsat er på bar bund i sagen.

»Vi ved, at der er blevet skudt, men vi ved ikke, hvad motivet har været,« siger han.

Én af de anholdte personer blev ført ud af bygningen på Frimestervej.

Tidligere på aftenen fortalte Københavns Politi, at der formentlig er blevet affyret seks skud, og at ingen blev ramt.

»Vi er ikke rigtig klar over, hvad det forudgående optrin har været derude,« sagde den centrale efterforskningsleder, Kristian Aaskov, kort efter skudepisoden til bt.dk.

Efter skyderiet mødte en stor politistyrke op ved den nærliggende Frimestervej, hvor mindst 20 betjente samt politihunde og sprængstofhunde gennemsøgte området i håb om at finde spor efter skyderiet.

»Vi er ved at søge undersøge området med hunde for at se, om vi kan finde patronhylstre eller andet,« sagde Kristian Aaskov.

I forbindelse med skyderiet afspærrede politiet Frederiksborgvej fra Landsdommervej og op til det store kryds Tomsgårdsvej/Tuborgvej.

Onsdagens skudepisode står langt fra alene, da hovedstadsområdet gennem det seneste lange stykke tid har set en lang række episoder, hvor der er affyret våben eller brugt knive.

Dagens Gossip