Uhyggeligt vejr: Her regner det med flagermus

Beboerne i Queensland i Australien vågnede i weekenden op til et uhyggeligt syn, der er som taget ud af det gamle testamente. Mange steder var jorden sort af døde flagermus, der i nattens løb var faldet døde til jorden. Det skriver Huffington Post.

I alt mener man, at omkring 100.000 flagermus er døde af den hedebølge med over 40 graders varme, der har ramt landsdelen i disse dage.

Læs også: Se videoen: Flagermus elsker også oralsex

- Det er en fordærdelig ond måde at dø på. Bliver det mere end 43 grader, falder de bare, siger Louise Saunders, der er formand for Bat Conservation & Rescue Queensland, til The Courier Mail.

Myndighederne anbefaler, at man lader flagermusene ligge, da man risikerer at blive bidt eller kradset, hvis der alligevel skulle være liv i nogle af dem. I så fald risikerer man at blive smittet med de sygdomme, de bevingede dyr bærer på.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Men så mange af dem er drattet om, at myndighederne har haft svært ved at nå at rydde alle op. Blandt måtte Murray Baas fra landsbyen Dayboro vente tre dage, før oprydningen af de ca. 1000 flagermus på hans grund gik i gang.

Han optog denne video af de døde dyr:

Dagens Gossip