Ung mand med rockerrelation anholdt for drabsforsøg

Politiet har torsdag anholdt en 24-årig mand fra Næstved med relationer til rocker- og bandemiljøet, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Den anholdte er sigtet for drabsforsøg mod en 30-årig mand, der den 26. november 2013 blev overfaldet på sin bopæl på Gallemarksvej i Næstved, hvor han blev tildelt flere knivstik i ryggen og maven.

Politiet sætter drabsforsøget i forbindelse til et internt opgør blandt personer med relationer til rockergrupperingen Westside Nation.

- Det er vigtigt for os at understrege, at der er tale om et internt opgør i Westside Nation. Det har ikke noget at gøre med den konflikt, som pågår mellem Westside Nation og Bandidos, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen til Ritzau.

Den 24-årige mand vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Næstved torsdag eftermiddag.

Af hensyn til efterforskningen i sagen vil politiet begære lukkede døre under grundlovsforhøret.

Natten til mandag blev en mand - også med relationer til Westside Nation - skudt og dræbt i Næstved. Gerningsmanden er stadig på fri fod.

Men den sag har altså ikke noget at gøre med drabsforsøget i november og dermed heller ikke den uro i rockermiljøet, der i øjeblikket plager Næstved.

Uroen fik i en periode politiet til at lukke for adgangen til en bygning på Præstøvej 6B i Næstved, hvor Westside Nation holder til.

Gruppen, der tidligere støttede Bandidos, er nu brudt ud af Bandidos og er angiveligt i "bad standing", hvilket vil sige, at medlemmerne betragtes som fredløse.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip