Uniteds anfører forlader Old Trafford til sommer

Skrevet af admin

07/02/2014

Dagens topnyheder

Manchester Uniteds anfører, Nemanja Vidic, har snart spillet sin sidste kamp på hjemmebanen Old Trafford.

Den 32-årige serber forlader Premier League-klubben til sommer. Han har spillet for United siden 2006 og har båret anførerbindet i flere sæsoner.

- Det er sidste år af min kontrakt, og jeg har haft otte fantastiske år her. Jeg vil altid huske min tid i denne store klub som de bedste år i min karriere, siger han til Manchester Uniteds hjemmeside.

Nemanja Vidic forklarer, at han ønsker at søge nye udfordringer og få det bedste ud af de kommende år. Og han vil gerne væk fra Storbritannien.

- Jeg overvejer ikke at blive i England, fordi den eneste klub, som jeg nogensinde har villet spille for her, er Manchester United, og jeg har været så heldig at være en del af denne klub i så mange år, lyder det fra Vidic.

- Jeg har et par muligheder for at komme videre, og jeg vil vælge den rigtige for mig og for min familie, tilføjer han uden dog at nævne nogle konkrete fodboldklubber.

Vidic kommer sandsynligvis ikke til at slutte sin karriere i Manchester United med endnu et mesterskab i den hjemlige liga. United ligger nummer syv - 15 point efter den førende klub, Arsenal.

Vidic sagde for nylig, at Manchester United er færdig i titelkampen og i stedet skal forsøge at gå efter top-3 eller top-4.

Vida, som han kaldes af sine holdkammerater, indstillede sin landsholdskarriere for Serbien i 2011.

/ritzau/