Valbuena bekræfter Benzema-indblanding i afpresning

For første gang, siden skandalen om afpresning af Lyon-spilleren Mathieu Valbuena begyndte at rulle, åbner hovedpersonen nu selv op i et interview med den franske avis Le Monde.

Han bekræfter, at Real Madrid-stjernen Karim Benzema var indblandet i forsøget på afpresse Valbuena for at få Lyon-spilleren til at betale for at få destrueret en sexvideo af Valbuena og kæresten.

Benzema har ikke direkte sagt, at Valbuena skal betale til nogen, men Real Madrid-spilleren har sagt, at Valbuena skulle mødes med dem, som lå inde med videoen.

- Opildne, det betyder indirekte: "du er nødt til at betale", siger Valbuena om Benzemas ageren over for ham.

- Han (Benzema) var ikke aggressiv i sit sprog, han snakkede ikke konkret om penge, men når nogen insisterer på, at jeg skal møde nogen ... hmm, lyder det fra Lyon-stjernen.

- Jeg har aldrig mødt nogen, som ville destruere en video gratis, bare fordi de elsker mig. Du skal ikke behandle folk som idioter.

Benzemas indblanding i sagen har skuffet landsholdskammeraten voldsomt.

- Jeg er meget, meget, meget skuffet, og jeg kan kun sige, at mine relationer til Karim ikke var så varme, som han får det til at lyde, slutter Mathieu Valbuena.

Ifølge kilder fra sagens efterforskning har Benzema indrømmet, at han har ageret mellemmand for en af afpresserne, som er en barndomsven. Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Grundet den verserende sag var hverken Benzema eller Valbuena udtaget til Frankrigs seneste kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip