Vi bestiller rejsen online: Så er det slut med rejsekataloger på tryk

Vi finder og køber efterhånden så mange rejser på nettet, at det nu er slut med de gamle og trykte rejsekataloger.

For det traditionelle rejsekatalog, som rejsebranchen har benyttet sig af, siden de første charterfly kom på vingerne i 1960’erne, er nu endegyldigt lagt i graven.

Kun to procent af kunderne benyttede et sådan, når sommer- eller vinterferie skulle bestilles, viste en landsdækkende undersøgelse. En udvikling, som Apollo nu har taget den fulde konsekvens af.

Bliv ven med os på Facebook - klik her og vær med...

- De seneste 4-5 år har vi nøje fulgt udviklingen og i landsdækkende undersøgelser erfaret, hvad det er, danskerne selv siger, de har brug for, når de skal bestille en rejse. Resultatet viste, at det i hvert fald ikke var et traditionelt rejsekatalog med hoteller i alle afskygninger plastret til på flere hundrede sider, og mindre og mindre, som årene gik.

- Vi har derfor begravet alle former for rejsekataloger, både på sommer- og vinterrejser, til sol & hav rejsemål såvel som på rundrejser. Beslutningen er uigenkaldelig, da vi i den seneste undersøgelse var nede på, at to af danskerne reelt benyttede traditionelle rejsekataloger”, siger Rikke Koks Andreassen, der er kommunikationschef Apollo.

Undersøgelsen sagde også, at danskerne går på danske såvel som internationale rejseportaler, de modtager online nyhedsbreve om rejser, og de læser presseomtale af rejsemål, når den næste ferie bliver til.

 

Dagens Gossip