VM: Sverige henter et point efter vildt comeback

22/01/2015

Det svenske håndboldlandshold var tæt på både nederlag og sejr, men til slut endte det 25-25 i kampen mod Egypten ved VM i Qatar.

Det skete efter et vildt drama i anden halvleg, hvor svenskerne så ud til at være på vej mod det første nederlag i gruppe C.

Nu fører Sverige fortsat gruppen med syv point for fire kampe, mens Egypten har fem point.

Pausestillingen var 10-10, men fra begyndelsen af anden halvleg fik egypterne overtaget.

Egypten havde ikke mindst held med at holde KIF Kolding København-stjernespilleren Kim Andersson nede.

Han blev blot noteret for en enkelt scoring i kampen, og til sidst blev han holdt på bænken.

Det skyldtes en skade, som ifølge svenske medier gør ham tvivlsom til resten af VM.

Det afrikanske hold stormede frem til føringer på 15-11 og senere 23-18, men Sverige kom tilbage og førte 25-24 efter mange scoringer af THW Kiel-spilleren Niclas Ekberg.

Egypten fik dog udlignet og sikrede sig det ene point.

Niclas Ekberg blev kampens topscorer med 10 mål.

Senere torsdag skal OL- og EM-guldvinderne, Frankrig, spille mod Algeriet.

Franskmændene vil med en sejr komme op på syv point ligesom Sverige. De to hold skal mødes i den sidste kamp i gruppen.