Volleyball: Førsteudfordrere åbner vejen mod DM-finale

I weekenden afvikles den anden af fire afdelinger i årets slutspil i volleyligaen for både herrer og damer, og her skal førsteudfordrerne til DM-titlerne i aktion.

På herresiden er Marienlyst favoritter til at gå i finalen fra slutspilspuljen med Ishøj og Middelfart, mens Holte på damesiden har favoritværdigheden i puljen med Amager og Køge.

- Førsteudfordrerne til DM skal i spil allerede fredag. Både Marienlyst og Holte tager hul på deres playoff-kampagne i jagten på en plads i DM-finalen.

- Der er lagt op til nogle gode brag i denne weekend, siger Anders Frank, kommentator for Volleyball Danmark, i en pressemeddelelse.

I sidste weekend åbnede holdene i pulje A for herrer og damer slutspillet. Det endte med favoritsejre til Gentofte (herrer) og Brøndby (kvinder), som ligger lunt i svinget til en finaleplads.

Slutspilskampene spilles over fire weekender i marts. I hver slutspilsweekend spiller tre herrehold og tre damehold ved samme event - henholdsvis pulje A for herrer og damer og pulje B for herrer og damer den efterfølgende weekend.

Vinderne af de to slutspilspuljer kvalificerer sig til DM-finalerne, som spilles i april.

/ritzau/

Dagens Gossip