Wayne Rooney vil vinde Champions League igen

Premier League har været en enorm skuffelse for Manchester United, der ligger nummer seks med 15 point til Chelsea på førstepladsen.

Men United kan stadig vinde en stor titel i David Moyes' første år som manager i klubben. Nu går jagten ind på Champions League-succes, og det første skidt skal tages tirsdag, når holdet ude møder Olympiakos i den første 1/8-finale.

Op til kampen har Manchester United forlænget kontrakten med Wayne Rooney, og han har ikke tænkt sig at lade det blive ved den ene Champions League-triumf, han var med til at vinde i 2008.

- Du vil altid gerne vinde Champions League-titlen. At vinde én er aldrig nok, særligt ikke i denne klub, siger Wayne Rooney ifølge AFP.

- Du er nødt til at forsøge at blive ved med at komme i finaler. Følelsen du får ved at stå med trofæet er så utrolig, så det er ingen mulighed at stoppe ved en sejr. Du vil vinde hvert år.

- Det er naturligvis ikke muligt, men kan vi nå finalen, vil det være godt for os. Det er en mulighed for at vinde et trofæ, så forhåbentlig kan vi gøre det, lyder det fra Rooney.

Han viste god form ved at score et flot mål i lørdagens Premier League-sejr ude over Crystal Palace.

I denne sæsons Champions League står han foreløbigt blot noteret for to scoringer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip