Wenger: Fem eller seks hold kan blive mester

Kampen i toppen af den engelske Premier League er hård og tæt, og flere af topholdene er inde i en periode, hvor de tilsyneladende ikke kan tabe.

Arsenal gjorde sin pligt lørdag eftermiddag med 2-0-sejren hjemme over Fulham, og manager Arsene Wenger erkender, at der er pres på hans hold, fordi rivalerne også fortsætter med at vinde.

- Der er pres på os, men det er et positivt pres. Det er vigtigt, at vi fortsat fokuserer på at spille fodbold på den måde, som vi gerne vil. Soliditeten i holdet er exceptionel, og den vil give os pointene.

- Manchester City er et godt hold, og det gør det hele endnu mere interessant. Der er fem eller seks hold, der vil kæmpe med om mesterskabet, så vi skal bare bevare stabiliteten, siger Arsene Wenger ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Arsenal var en rum tid om at komme i gang mod Fulham, som strittede godt imod. Men efter pausen fik storfavoritterne sat gæsterne under pres, og det udnyttede Santi Cazorla til at lave to mål.

- Spillerne var klar over, at de skulle et gear op. Det var bare et spørgsmål om tid, før det lykkedes, og Santi Cazorla leverede to bemærkelsesværdige mål, siger Arsene Wenger.

Hans hold er fortsat et point foran Manchester City i toppen rækken. City vandt deres møde med Cardiff med 4-2.

/ritzau/

Dagens Gossip