William Kvist glæder sig til United og Liverpool

For William Kvist var det glædeligt at starte inde i sin første kamp for Fulham, få dage efter han blev udlejet fra Stuttgart. Men kampens udfald kunne midtbanespilleren ikke være tilfreds med, da Fulham hjemme tabte 0-3 til Southampton.

- Jeg synes, at vi spillede en god første halvleg og havde gode chancer, men historien med bundhold er ofte, at man ikke har det nødvendige held. Var vi kommet på 1-0, tror jeg, vi havde vundet kampen, siger William Kvist til Fulhams hjemmeside.

Da Cardiff samtidig vandt, betyder det, at Fulham nu ligger sidst i Premier League med fire point op til nedrykningsstregen.

- Det er skuffende, men vi har 14 kampe tilbage, og jeg er stadig ret sikker på, at vi har et godt hold, og i løbet af de kommende uger vil vi træne sammen og forsøge at samle en masse point sammen.

På papiret ser det dog ikke ud til, at de point kommer i hus i de kommende runder. Her venter først Manchester United på udebane og dernæst Liverpool på hjemmebane.

- Det bliver ikke meget hårdere, men det er en hård liga. Vi glæder os til de to kampe, og vi vil gøre alt, jeg gentager alt, vi kan for at få nogle point ud af de kampe, siger William Kvist.

Søndagens udfordring mod United på Old Trafford sparkes i gang kl. 17.

/ritzau/

Dagens Gossip