Wolfsburg-chef kritiserer Bendtners konkurrent: Egoist

Skrevet af admin

19/09/2015

Dagens topnyheder

Det er ikke kun Nicklas Bendtner, der indimellem må stå model til en bredside fra Wolfsburgs cheftræner, Dieter Hecking.

Danskerens direkte konkurrent til en plads som midterangriber, hollænderen Bas Dost, får nu også det glatte lag af den benhårde træner, til trods for at Dost med to scoringer sørgede for 2-0-sejren over Hertha Berlin lørdag eftermiddag.

- Sådan som han i de seneste dage har løbet rundt - det går slet ikke. Han opførte sig, som om man lige havde taget hans legetøj fra ham. Det er ren egoisme, siger Dieter Hecking ifølge welt.de på pressemødet efter kampen.

Træneren henviser til, at den hollandske angriber var fornærmet over at være blevet taget ud i pausen af Wolfsburgs Champions League-kamp mod CSKA Moskva midt på ugen.

- Bas skal hurtigst muligt genoverveje sin indstilling til at være en del af et hold. Hvis han vil udstille sin ærgrelse offentligt, så er han havnet det forkerte sted, lyder det fra den opbragte træner.

I lørdagens bundesligakamp fik Bas Dost lov til at surmule på bænken i 71 minutter, indtil han som afløser for Nicklas Bendtner kom på banen og afgjorde kampen.

/ritzau/