Chili con carne

Chili con carne

Chili con carne betyder chili med kød. Det er ikke en mexicansk ret. Det er en opskrift, som bygger på det mexicanske køkken, men som er ægte amerikansk - helt præcist fra Texas.

Denne lækre opskrift på chili con carne tager under 20 minutter at lave og er beregnet til fire personer.

Ingredienser

400 gram hakket oksekød
1 dåse tomater
1 dåse chilibønner
1 rød peberfrugt skåret i tern
1 grøn peberfrugt skåret i tern
1 løg - finthakket
1 chili - finhakket
2 stykker hvidløg - finthakket
1 teskefuld chilipulver
1/2 teskefuld spidskommen
1/2 teskefuld salg
2 spiseskefulde margarine eller olie til stegning

Læs også

Nachos med kylling, guacamole og salsa

Nem og lækker opskrift på chili con carne

Fremgangsmetode

1. Put margarinen eller olien i en varm gryde. Vent til margarinen er smeltet og brun oksekødet i to omgange sammen løg, chili og hvidløg.

2. Hæld dåsetomaterne i gryden og lad det simre i 3-4 minutter. 

3. Bland chilibønner, peper og krydderier i sammen med kødet og lad det koge et par minutter. Smag det til med salt.

4. Det anbefales at servere salat og et par skiver baguette med chili con carne retten.

5. Kan du godt lide din mad ekstra chili? Tilføj en chili mere eller lidt ekstra chilipulver.

Hakket oksekød, løg, bønner og peberfrugt

 

 

Dagens Gossip