Andersen scorer hattrick mod Andersen i Holland

28/11/2015

Der var danskeropgør i den bedste hollandske fodboldrække, da Twente med den 19-årige stopper Joachim Andersen lørdag aften tog imod Willem II med offensivspilleren Lucas Andersen.

Og det blev 21-årige Lucas Andersen, der vandt den interne duel i kampen, da den tidligere AaB-spiller scorede hele tre gange i første halvleg. Willem II endte med at vinde opgøret 3-1.

Allerede efter 16 minutter scorede Lucas Andersen til 1-0 på et oplæg af holdkammeraten Nick van der Velden. Og bare fem minutter senere fordoblede Lucas Andersen føringen.

Twente fik reduceret til 1-2 efter 37 minutter ved Jari Oosterwijk, men kort før pausen øgede Lucas Andersen til 3-1 efter endnu en assist fra Nick van der Velden.

Lucas Andersen er ejet af Ajax, men efter en periode med manglende spilletid i Amsterdam-klubben blev U21-landsholdsspilleren i august udlejet til Willem II for resten af denne sæson.

Med lørdagens sejr har Willem II nu 11 point lige over nedrykningsstregen, mens Twente har ni point lige under stregen.

Kriseramte Twente har nu tabt de seneste fem ligakampe i træk. Både Willem II og Twente har spillet 14 kampe.

Tidligere lørdag vandt Feyenoord 4-2 ude over Excelsior og kom med 32 point op på siden af Ajax, der fører ligaen med en bedre målscore. Ajax har spillet en kamp færre og gæster søndag Zwolle.