Skjern giver ikke ved dørene mod Skanderborg

04/09/2015

Skjern Håndbold fik i den grad revanche for nederlaget i første kamp i den nye sæson, da Skanderborg Håndbold fredag aften blev sendt hjem med en lussing.

Skjern vandt opgøret i Boxer Herreligaen med 30-22 i en kamp, hvor der aldrig rigtig var tvivl om udfaldet.

Med sejren hentede Skjern de første point i denne sæson, og sølvvinderne fra i fjor har nu to point for to kampe, efter at det blev til et 24-28-nederlag i det første opgør mod Aalborg.

De jyske kolleger fra Skanderborg har fortsat ikke hentet point i denne sæson efter deres to første kampe, og der var heller ikke meget, der tydede på, at det skulle ske fredag aften i Skjern.

De to hold fulgtes ad til 7-7 efter et kvarter, men så tog hjemmeholdet fra. Det blev 14-10 ved Morten Balling, og hjemmeholdet gik til pause med en 17-11-føring.

Thomas Klitgaard og Bjarke Christensen sørgede for 19-11-føring kort inde i anden halvleg, og der skulle gå otte minutter, før Skanderborg igen fik scoret ved gæsternes Andreas Væver, som brød måltørken og reducerede til 12-19 fem minutter efter pausen.

Skjern så sig dog aldrig for alvor tilbage og føringen lå hele tiden og vippede mellem seks og syv mål.

Det blev 27-20 med fem minutter igen ved Markus Olsson, der scorede sit femte mål i kampen, og sammen med Lasse Mikkelsen og Bjarke Christensen, der hver scorede seks gange, blev Olsson blandt hjemmeholdets mest scorende spillere i kampen.

Til gengæld hjalp Morten Kirk Olesens seks scoringer for Skanderborg ikke det store. Kirk Olesen blev gæsternes topscorer, mens Tim Sørensen nettede fem gange.