4 ting der giver kvinder lyst til sex

Et af livets store spørgsmål for mænd er, hvad der skal til for at tænde en kvinde.

Derfor kommer der her nogle gode råd til, hvad du som mand kan gøre for at give en kvinde lyst til sex.

For der findes videnskabelige svar på, hvad der får varmet op under kvinder.

Her er 4 skøre ting, som kvinder ifølge videnskaben er tiltrukket af:

1. Giv din barbermaskine en pause denne weekend

Ifølge en australsk undersøgelse fra 2013 er de mest attraktive mænd dem, hvor deres skæg er cirka 10 dage gammelt. Ifølge Rik Myslewski, der er videnskabelig forfatter på undersøgelsen, skyldes det, at skæggets kvalitet, tykkelse og fylde signalerer til potentielle partnere, at han er kønsmoden og klar til at være far.

2. Lugten af ​​slik

Smid din deodorant væk. En videnskabelig undersøgelse har fundet, at kvinder tænder på duften af lakrids. Faktisk er den bedste lugt en blanding mellem lakrids og agurk. Det forårsagede nemlig en 13 procent stigning i den vaginale blodgennemstrømning. En kombination af lavendel og græskartærte er også et godt valg ifølge undersøgelsen.

Læs også

Mænd afslører: Disse 5 ting forvandler kedelige knald til fantastisk sex

 

3. En dyb stemme

En undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Personality and Individual Differences viser, at kvinder er mere tiltrukket af fyre med dybe stemmer. Dog opfattede kvinder også mænd med meget dybe stemmer som værende mere tilbøjelige til at snyde på dem.

4. En lang ringfinger

Lange fingre gør kvinder vanvittigt liderlige. Ifølge en videnskabelig undersøgelse vil en mand med en ringfinger, der er længere end pegefingeren, kunne tiltrække flere kvinder, fordi han virker mere attraktiv og mandig. En mands ringfingerlængde bestemmes af mængden af ​​testosteron, han blev udsat for i livmoderen.

Dagens Gossip