Sådan spotter du, om en kvinde har haft morgensex

Foto: Shutterstock

Ansigtsvaske, hårkure og skønhedsklinikker. Der er mange ting, du kan bruge dine penge på i jagten på at gøre lidt ved det ydre.

Men faktisk findes der en nem og gratis måde, at få ekstra glød. En tur på lagnerne med din kæreste kan nemlig gøre hele forskellen.

Så er du kvinde og læser med, så hiv din kæreste mere med ind i soveværelset. Og er du mand, så få din kvinde til at læse denne artikel – det vil med garanti få sexlysten til at stige.

I samarbejde med Mathilde Mackowski fra sexlegetøjs shoppen Sinful.dk kommer der her 4 gode grunde til, at lagengymnastik fører til smuk hud og skinnende hår.

1. Sex er hudens ungdomskilde

Som årene går, bliver din hud mindre elastisk, hvilket kan føre til rynker. Men det er faktisk muligt at skrue tiden tilbage.

En undersøgelse udført af psykologen, David Weeks, viser nemlig, at regelmæssig sex kan få dig til at se fem til syv år yngre ud. Sådan står der i The Telegraph.

Under sex øges blodcirkulationen, hvorved der pumpes mere oxygen ud til din hud. Det kombineret med, at du også udløser væksthormoner, fører til en mere glødfuld og elastisk hud.

2. Huden reparer sig selv bedre

”Vi nedbryder og reparerer konstant vores hud helt automatisk, og du vil helst øge chancen for at huden reparerer sig selv,” forklarer læge, Amy Wechsler, til The HuffingtonPost.

Der er sex svaret, idet huden bedre kan hele sig selv. Det sker, fordi du udløser betændelseshæmmende molekyler, så som oxytocin og endorfiner, til huden under sex. Derudover forstærker sex dit immunforsvar, får dig til at føle dig mere i live, og får dig til at svede giftstoffer ud.

3. Væk med akne og tør hud

Sig farvel de morgener, hvor en træls bums, eller tør hudplet, ganske uventet, har valgt at placere sig midt i dit ansigt. Du kan nemlig bruge morgensex på at forebygge uventede bumser eller tør hud. 

Sex tidligt om morgenen øger østrogenniveauet hos kvinder, som hindrer tørhed og samtidig med forbedrer din hudelasticitet. 

Samtidig med er sex lig med god søvn, fordi der udløses oxytocin under samleje. Og godt sex er i stor grad forbundet til smuk hud:

”Bumser opstår oftere, når mennesker er stressede eller er i søvnunderskud,” fortæller lægen Amy Wechsler og fortsætter: ”Og jeg tror, at når du øger disse betændelseshæmmende molekyler ved at have sex, så hjælper det helt sikkert på at behandle akne.”

4. Fra glansløst til skinnende hår

Det er ikke kun huden, som har godt af sex. Dit hår bliver også meget smukkere.

Et tilfredsstillende sexliv betyder nemlig, at der er mange hormoner i luften – og hvert af dine hårstrå bliver påvirker af dem.  Det sker, fordi hormoner øger kroppens evne til at modtage og nedbryde næringsstoffer effektivt, skriver YourTango. Og resultatet? Det er smukkere og mere skinnede hår.

Vejen til skønhed er i soveværelset

Vejen til et smukkere udseende ligger gemt i soveværelset. Lægen Amy Wechsler forklarer, at to til tre ture på lagnerne om ugen gør både din hud og dit hår smukkere. Og oven i hatten fører det også til et bedre kærlighedsliv.

Mathilde Mackowski fra Sinful.dk forklarer, hvordan en parvibrator let kan gøre stemningen hed – uanset hvor i befinder jer:

”En parvibrator er perfekt til, når I skal være intime. Et godt eksempel er We-Vibe 4, som stimulerer kvindens G-punkt og klitoris samt mandens skaft på samme tid. Således kan I virkelig nyde hinanden.”  Du kan se hvordan We-Vibe 4 ser ud ved at klikke her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip