Spiste 10.000 kalorier om dagen: Mor tog selfies i 365 dage for at dokumentere sit vilde vægttab

Da Justine McCabes mand, John Paul, tog sit eget liv, efter en livslang kamp med depression, begyndte hun at drukne sine sorger i mad.

Justine McCabe, der bor i Californien i USA med sine to børn, stoppede ikke med at overspise før hun vejede 142 kilo. 

- Jeg vil sige, at jeg indtog et sted mellem 5.000 til 10.000 kalorier om dagen. Jeg var brudt sammen og sørgende. Jeg havde ikke lyst til at leve mere fortæller hun til Us Weekly.

For 31-årige Justine McCabe var det ikke ualmindeligt, at hendes aftensmad kunne bestå af fem store pizza-stykker, brødstænger og kyllingevinger.

Men en dag blev det hele for meget for den sørgenden enke, der til daglig arbejder hun som frisør, og da hun tog i billede af sig selv, gik den uhyggelige sandhed op for hende.

Læs også

Vægtforskere: Brug øjnene og smid de overflødige kilo

- Jeg kunne ikke genkende mig selv på det billede. Jeg så fortabt og ødelagt ud. Så fra den dag af tog jeg hver dag et billede af mig selv med det håb, at jeg ville begynde at se på mig selv i et bedre lys, siger Justine McCabe.

    Og det var netop det, der sket for den overvægtige mor.

    I løbet af lidt over et år tabte hun forbløffende 57 kilo, og vægttabet dokumentrede hun ved at tage billeder af sig selv dagligt.

    - At tage billeder hver dag og sammenligne dem med hinanden gav mig lysten til at blive ved og kæmpe for at blive den person, jeg vidste, jeg var dybt inde, siger hun.

    Dagens Gossip