Vred mor deler foto af sit kejsersnit af en vigtig årsag

- Nogle gange får vi ikke et valg. Jeg fik ikke et valg. Om du tror på det eller ej, så fødte jeg min baby, skriver Jodie Shaw på Facebook.

En modig mor har delt et opsigtsvækkende billede på Facebook, fordi hun er træt af folks reaktion, når hun fortæller, at hendes barn er kommet til verden ved kejsersnit.

Jodie Shaw har delt sin historie i gruppen Birth Without Fear, hvor det har fået stor opmærksomhed og tusindvis af delinger. Gruppen er for kvinder i hele verden og bliver brugt til at udveksle erfaringer om fødsler og moderskab.

Den amerikanske kvinde ønsker at sætte en stopper for den provokerende opfattelse, at hun ikke selv har født sit barn, fordi hun har fået kejsersnit.

- En ny dag med et nyt opslag fra nogen, der insinuerer, at fødsel ved kejsersnit betyder, at du ikke har født rigtigt. Kan vi venligst stoppe det nu! skriver Jodie Shaw i begyndelsen af sit opråb.

- Nogle gange får vi ikke et valg. Jeg fik ikke et valg. Om du tror på det eller ej, så fødte jeg min baby.

Læs også

Far efterlader 5-årig datter udenfor med sin dyne: 'Hold din kæft og læg dig ned'

Jodie Shaw forklarer, at en gevækst i underlivet og en lavt siddende livmoder var blandt årsagerne til, at hun ikke kunne føde naturligt, og at hun samtidig fik et lodret kejsersnit frem for det mere almindelige vandrette kejsersnit.

- Så næste gang, du dømmer nogen for ikke at føde rigtigt, så tag lige et minut til at tænke over, hvorfor de var nødt til at føde på en anden måde, skriver hun og tilføjer, at det ovenikøbet tog hende seks uger at komme sig over kejsersnittet. 

- Hvem gider frivilligt at gennemgå det?

Jodie Shaw var nødt til at blive skåret op lodret i stedet for vandret.

Jodie Shaw får ros for at sætte fokus på problemet, som mange frustrerede mødre tilkendegiver på Facebook, at de også oplever.

Dagens Gossip