Fetterlein spiser sig tyk på tv: 'Alle kan tabe sig - det er et spørgsmål om dedikation'

Foto: TV3

I et nyt tv-program skal den veltrænede Frederik Fetterlein droppe sin sunde livsstil, for at hjælpe en overvægtig mand med at tabe sig.

Den tidligere tennisstjerne Frederik Fetterlein lever normalt et jetsetliv, hvor han har masser af tid til at pleje sin veltrænede krop. Men nu skal han sætte sin træning på pause til fordel for en masse kalorier. 

Frederik Fetterlein har nemlig sagt ja til at deltage i tv-programmet Min fede træner, hvor fire kendte danskere skal være en del af et kontroversielt slankeeksperiment.

De skal nemlig hjælpe fire overvægtige danskere med at tabe sig, ved selv at tage mest muligt på og derefter smide de ekstra kilo sammen med hver deres respektive deltager.

Læs også

Nyt tv-program: Kendte tager 10 kilo på og smider dem igen

I tre måneder skal de fire kendisser Mascha Vang, Kira Eggers, Frederik Fetterlein og Sara Maria Franch-Mærkedahl derfor lægge al motion på hylden og droppe salaten til fordel for pomfritter og søde sager.

Sommetider har Frederik Fetterlein svært ved at sætte sig ind i det, når folk klager over, at de ikke kan tabe sig:

- Alle kan tage på og blive store - og de kan tabe sig igen. Det er simpelthen kun et spørgsmål om at comitte sig, lyder det fra 46-årige Fetterlein, som ser frem til udfordringen:

- Jeg er sådan én, der godt kan lide nogle forskellige udfordringer og så syntes jeg, at det her var et ret sjovt koncept.

Hør Frederik Fetterlein fortælle om sin livsstil i videoen lige herunder.

I programmet skal Frederik Fetterlein være træner for 21-årige Andreas, som vejer 105 kilo - han har sendt Fetterlein en videohilsen, hvor han får det første glimt af sin deltager:

- Han har lige to bryster, der hænger lidt - og en stor mave, lyder reaktionen fra Fetterlein.

Se det første møde mellem Andreas og Frederik Fetterlein i videoen lige herunder.

Du kan se, hvordan det går kendisserne og deres deltagere, når Min fede træner har premiere i aften klokken 20.00 på TV3.

Dagens Gossip