15-årig stoppede for at spise kebab – et par timer senere var hun død

Foto: Chloe Gilbert

En frokost med en ven fik fatale konsekvenser for en ung pige.

Den blot 15-årige pige, Chloe Gilbert, kollapsede den 5. marts foran et shopping center i byen Bath i England. Kort tid efter afgik hun ved døden på hospitalet.

Det skriver BBC

Den tragiske hændelse fandt sted, efter Chloe Gilbert havde mødt en ven i bussen, som hun valgte at spise frokost med. Den 15-årige pige, som lider af svær mejeri allergi, havde bestilt en kebab, men hun var uvidende om, at den indeholdt yoghurt.

Læs også

Kvinde spiste frokost i sin bil i Holbæk: Pludselig opdagede hun, at hun ikke var alene

På grund af sin allergi fik Chloe det efterfølgende dårligt, og selvom en forbipasserende behandlede hende med den EpiPen (et hjertestimulerende og karsammentrækkende middel, red.), som hun bar på sig, overlevede hun ikke det allergiske chok.

Foto: 15-årige Chloe Gilbert

Allerede i en tidlig alder blev Chloe Gilbert diagnosticeret med alvorlig mejeri allergi, og derfor havde hun altid sin EpiPen og astmamedicin på sig. Men behandlingen med EpiPen’en hjalp ikke, og klokken 15:35 engelsk tid blev hun erklæret død på hospitalet i Bath.

Det er det efterfølgende ligsyn, der har slået fast, at teenageren døde som følge af en allergisk reaktion.

- Det er en tragisk situation med en så ung pige, der led af en alvorlig allergi, siger retsmediciner Peter Harrowing.

Læs også

Familie spiste 100 procent økologisk i to uger - resultatet var en øjenåbner

Selvom det ikke lykkedes at redde Chloe Gilberts liv, så sætter forældrene til den unge pige stor pris på den hjælp, deres datter fik af forbipasserende og redningsmandskabet.

- Vores kære Chloe, en rigtig engel, er elsket og savnet af os, sin bror, alle sine venner og hele sin familie, lyder det fra forældrene.

26-årig kvinde brugte over 56.000 kroner om året på junkfood. Et slagtilfælde var dog tæt på at koste hende livet, og nu har hun tabt over halvdelen af sin kropsvægt.

Dagens Gossip