36-årig mand blev forvist til sofaen efter vildt skænderi med konen: Da hun stod op næste morgen, blev hun rædselsslagen

Foto: Mercury Press/Polfoto

Da et skænderi om aftenen mellem ægteparret skabte splid, blev ægtemanden forvist til sofaen. Men næste morgen brød konen ud i gråd, da hun trådte ind i stuen.

Det var et skænderi af dimensioner, der fandt sted mellem det britiske ægtepar Ashley og Mikey Murrell fra byen Weelington. 

Den 36-årige Mikey Murrell havde et slidsomt ob som tæpperenser, og arbejdede snildt op mod 16 timer om dagen, syv dage om ugen, for at spare penge op til ægteparrets bryllupsdag, hvor han ville tage konen og deres tre børn med til Disney-land. 

Men de lange arbejdsdage faldt ikke i god jord hos Ashley Murrell, der var led og ked af, at hænge alene på børn og husholdningen, hvilket førte til et større skænderi en aften 16. maj i år, skriver Mirror. 

- Da han kom hjem den aften, var han så udmattet, at han knap kunne stå op. Jeg har aldrig set ham så udmattet. Jeg kunne ikke holde det ud og blev vred på ham. Derfor bad jeg ham om at sove på sofaen, hvilket var virkelig dumt, da jeg gerne ville have ham tættere på mig, siger Ashley Murrell til avisen. 

Foto: Mercury Press/Polfoto

Men det skulle blive det sidste som den britiske mor til tre skulle se til sin mand. 

Læs også

Camilla raser over 15-årig datters arbejdsforhold i BonBon-land: ‘Min datter er udsat for vold hver dag’

- Næste morgen da jeg stod op og gik ud af soveværelset, kunne jeg straks mærke, at der var noget galt. Han lå i præcis samme stilling, som aftenen før, men hans ansigt var helt gråt og uden farve, siger Ashley Murrell. 

Hun mærkede på hans hud, der var iskold, og så gik sandheden op for hende. Mikey Murrell var død i løbet af natten, og havde ligget livløs på sofaen hele natten. 

Foto: Mercury Press/Polfoto

-Da jeg rørte hans hud, sprang jeg tilbage og løb ud af rummet. Jeg begyndte at skrige, 'din far er død' til min 14-årige, hvorefter jeg rendte ud på gaden og råbte at Mikey er død, siger hun til avisen. 

Næsten to måneder efter Mikey Murrells tragiske død, hænger skyldfølelsen dog stadigvæk ved. 

Læs også

Skolelæreren Christian smadret til uigenkendelighed: Da han fandt gerningsmanden på Facebook, gik sandheden op for ham

- Jeg føler mig så skyldig. Jeg var så ked af, at jeg havde ladet ham sove på sofaen. Det er så hårdt at tænke på, at de sidste ord jeg sagde til ham var i vrede, siger Ashley Murrell til Mirror. 

Foto: Mercury Press/Polfoto

En obduktion viste, at Mikey Murrell var blevet kvalt i søvnen, og han blev begravet den 8. juni. 

Gravid 19-årig så sin far i opslag på Facebook: Da hun genkendte ham, ringede hun straks til politiet

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip