Buschauffør ser halvnøgen kvinde sidde ved busstoppestedet - da han trækker ind til siden, går den grusomme sandhed op for ham

Buschaufføren Dan Stoddard fra Ottawa i Canada vidste, at der var noget galt, da han så en halvnøgen kvinde ved et busstoppested klokken 1 om natten.

Hun ville nemlig ikke med på bussen.

På grund af det sene tidspunkt vidste han, at der ville gå lang tid, før der kom en ny bus. Derfor vidste han, at han måtte gøre noget. Det rapporterer CTV News.  

Dan Stoddard stod ud af bussen og begyndte at tale med kvinden. Det viste sig, at hun var blevet fysisk og verbalt forulempet i hjemmet og nu var flygtet fra sin partner.

Chaufføren fortalte kvinden, at det ikke var hendes skyld - og at han ville hjælpe hende. Han bad bussens andre to passagerer om at rykke længere ned i køretøjet, så kvinden kunne få lidt fred. Derefter ringede han til politiet og blev hos kvinden, indtil betjentene kom.

Læs også: Søskendepar opdager, at deres far er fuld bag rattet: Pludselig gør broren på bagsædet det utænkelige 

En af de andre passagerer tog et billede af situationen, som hurtigt gik viralt på sociale medier.

- Folk hører aldrig om de gode ting, de gør. Folk ved altid, når bussen er forsinket, og jeg har travlt, siger Brandon Fowlie, som tog billedet.

Se indslaget nedenfor.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip