Døende dreng tvunget til at ligge på gulvet i lufthavn i flere timer: Nu deles det rystende billede

Billedet, der angiveligt viser en døende dreng ligge på det kolde gulv i Heathrow Airport, er blevet delt af en polsk velgørenhedsorganisation, Gaius Foundation, på Facebook og er nu delt over 500 gange.

Billedet, der angiveligt viser en døende dreng ligge på det kolde gulv i Heathrow Airport, er blevet delt af en polsk velgørenhedsorganisation, Gaius Foundation, på Facebook og er nu delt over 500 gange.

Drengen Napu der er forbundet til en respirator, var i lufthavnen med sine forældre i forbindelse med en mellemlanding. Og det var her, at han til syneladende måtte sove på gulvet. Det skriver det britiske medie Metro.

For at gøre det endnu værre, så blev han ikke en gang tilbudt et tæppe, en båre eller en kørestol til at sove i. Lige som der drengen heller ikke blev tilbudt vand i de tre timer, som familien opholdte sig i lufthavnen.

Til billledet på Facebook har den polsk velgørenhedsorganisation skrevet:

På trods af måneders forberedelser, var de slet ikke forberedt på noget!

Læs også

Jacqueline fundet parteret i park: Uhyggelig besked sendt fra hendes Twitter-profil dagen efter

Gaius Foundation, der hjælper uhelbredeligt syge børn og deres familier, tilføjede, at lufthavnenspersonalet heller ikke var i stand til at transportere den døende dreng til flyet, hvilket forårsagede en hel dags forsinkelse.

- Vi vil på vegne af Napu og hans forældre sørge for, at dette får et retsligtefterspil, skriver organisationen. Det ser nemlig ud til, at flyselskabets personale i måneder har været klar over, at drengen ville ankommer til Heathrow, men at "de var ikke forberedt på noget”, da familien ankom.

Heathrow vil nu undersøger de nærmere omstændigheder ved Napus rejse gennem Heathrow, som følgen af de oplysninger, der er kommet frem vi sociale medier.

- Det er klart en hård oplevelse for Napus familie, som vi beklager. Vi er forpligtet til at finde ud af, hvad der skete, og vi arbejder med alle involverede parter for at finde ud af, hvordan vi kunne have gjort hans rejse mere behagelig, siger en talsmand for Heathrow Airport og fortsætte

    Dagens Gossip