Jacqueline fundet parteret i park: Uhyggelig besked sendt fra hendes Twitter-profil dagen efter

Den 24-årige studerende blev sidst set, da hun forlod en bar med en mand.

En makaber mordsag har taget en skræmmende drejning, som politiet er ved at undersøge, skriver den britiske avis The Mirror.

I sidste uge blev en amerikansk studine myrdet, men siden da har nogen skrevet en besked på hendes vegne på sociale medier.

Læs også

Kommende far haster til sin kones fødsel på fødeafdelingen: Men dette syn møder ham udenfor hospitalet

Den 14. september blev brandmænd kaldt ud til en brand i en park i Grapevine i staten Texas. Her fandt de liget af den 24-årige studerende, Jacqueline Vandagriff, der var pakket ind i et stykke plastik. Hendes krop var blevet parteret til ugenkendelighed.

Dagen efter, den 15. september, blev der sendt en uhyggelig besked fra den afdøde kvindes Twitter-profil, hvor der stod: 'Har aldrig vidst at jeg kunne føle sådan’.

Sidste gang nogen så den 24-årige Jacqueline i live var aftenen, inden hun blev fundet død i parken. Her blev hun set forlade en bar sammen med en 30-årig fitnessinstruktør, Charles Dean Bryant. 

Politiet rettede straks deres mistanke mod fitnessinstruktøren, der dagen efter Jacqueline blev fundet, havde skrevet en mystisk opdatering på Facebook. 

‘Fuldmåne, lad os se, hvilke problemer jeg kan komme i’, skrev Charles Dean Bryant den 15. september.

Læs også

Lille pige døde i en pøl af sit eget bræk, mens hendes mor så tv

Han er nu anholdt og sigtet for mord og står til dødsstraf.

Politiet har opdaget, at Jacquelines mobiltelefon var i Charles Dean Bryants hjem om morgenen dagen efter, hun sidst blev set. Offerets håndtaske blev fundet i en offentlig skraldespand.

 

Dagens Gossip