Kvinde chokeret, da hår-produkt får hendes hår til at falde af

Den 25-årige Emily Roberts hår faldt af i store klumper, efter hun begyndte at bruge tørshampoo.

Hun begyndte at bruge produktet jævnligt, fordi hun havde for travlt til at vaske det rigtigt. Resultatet var katastrofalt, skriver The Sun

- Jeg tog til en specialist, og han sagde, at det var på grund af tørshampooen. Håret voksede til sidst tilbage igen, men i sidste uge begyndte det at falde af igen, selvom jeg ikke havde brugt shampooen siden, siger den 25-årige kvinde.

Hun tror, at shampooen har medført et underliggende helbredsproblem.

Læs også: Mor advarer efter shampoo får datters hår til at falde af: - Jeg troede aldrig håret ville komme tilbage

Salget af tørshampoo er eksploderet i Storbritannien, hvor de britiske kvinder er den største gruppe forbrugere af produktet. En ud af fire kvinder menes at have en dåse tørshampoo stående.

Nu frygter Emily Roberts at forlade sit hjem, fordi hun ofte får onde kommentarer eller ubehagelige blikke fra fremmede med på vejen.

- Der er dage, hvor jeg slet ikke har lyst til at gå ud mere, og nogle gange får jeg ubehagelige kommentarer. Forleden gik en kvinde forbi og sagde til sin partner, at jeg havde en forfærdelig frisure. Hun forstod ikke effekten, det kan have, og det har virkelig påvirket min selvtillid, siger den unge kvinde.

Hun advarer nu andre kvinder mod at bruge tørshampoo for meget. Hendes holdning er, at belejligheden ved at bruge det ikke er konsekvensen værd.

Læs også: Flere hundrede kvinder lægger sag an: Siger, hår-prodkt har gjort dem skaldede 

- Jeg vil opfordre andre til ikke at bruge shampooen eller i det mindste bruge det sparsomt. Jeg nåede dertil, hvor jeg brugte det hele tiden. Det er virkelig populært, men jeg ville undgå det nu, lyder advarslen.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip