Kvinde ringer efter ambulance efter vild shoppingtur

Det kan godt være en ekstremsport at shoppe. Men denne kvindes “løsning” på problemet med enormt ømme fødder efter en vild shoppingtur, får lige nu tusindvis af mennesker til at klaske sig på lårene af grin i Storbritannien.

Tirsdag ringede kvinden til alarmcentralen. Her forklarede hun, at hun ikke kunne tage turen hjem til fods, fordi hun havde gået hele dagen, skriver Metro.co.uk.

Nu er en optagelse af samtalen med alarmcentralen blevet offentliggjort.

- Jeg er ked af det her, men jeg har været på fødderne hele dagen, og nu gør mine fødder så ondt, at jeg ikke kan gå. De brænder, siger kvinden i klippet.

Den meget tålmodige medarbejder på alarmcentralen spørger ind til kvindens problem og finder hurtigt ud af, at de ømme fødder skyldes power-shopping.

Efter en længere diskussion frem og tilbage siger medarbejdere fra alarmcentralen, at ambulancen kun kan køre kvinden til hospitalet og ikke hjem, såfremt hun har et medicinsk problem. Derefter lægger kvinden røret på.

Opkaldet blev foretaget i Stratford-upon-Avon i Warwickshire i tirsdags. Efterfølgende har medarbejderen fra alarmcentralen skrevet om episoden på Twitter og kaldt det misbrug af alarmopkald.

Læs også: Claus’ anmeldelse af IKEA’s røde stol tager nettet med storm

- En kvinde på 32 har lige ringet 999, fordi hendes fødder gør ondt efter en hel dags shopping, og hun vil have et lift hjem, skriver medarbejderen og bruger hashtagget #ikke en taxa.

Hør opkaldet nedenfor.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip