Mor finder 3 måneder gammel baby død i blodpøl i sin vugge

Foto: Shutterstock

Det var et forfærdeligt syn, der mødte en 37-årig amerikansk mor, da hun lørdag morgen kiggede ned i sin søns vugge. Nu vil myndighederne undersøge det tragiske dødsfald nærmere.

Der var helt stille fra vuggen. 

Hverken puslen eller pludren kunne høres fra den tre måneder gamle baby, hvilket fik 37-årige Quanesha Hale til at undre sig lørdag morgen i bydelen Queens i New York.

Og det var et frygteligt syn, der ventede hende. I stedet for at finde sin lille dreng sovende roligt og trygt, blødte den lille dreng fra næsen og var helt lilla i hovedet, skriver New York Post.

- Jeg forsøgte at give ham førstehjælp, men han rørte sig slet ikke, fortæller den fortvivlede mor til avisen. 

Læs også

Ingrid besøgte sin ven på hospitalet - hvad hun så, fik benene til at ryste under hende

Moderen slog straks alarm og tilkaldte en ambulance, og inden den ankom, kom hendes 17-årige søn Zaquan Hale over til moderens lejlighed. Han beskriver, hvordan moderen selv havde fået drengens blod ud over sig:

- Hun var i færd med at give ham førstehjælp og pressede ham på brystkassen. Min mor tager sig så godt af os, og hun er typen, der ikke kan gå i seng, før hun har tjekket alle døre og vinduer, siger Zaquan Hale til New York Post.

Omstændighederne er mystiske, og derfor bliver sagen efterforsket af politiet. Zaquan Hale er ligesom sin mor tydeligt berørt af det voldsomme og uventede dødsfald. 

- Jeg havde aldrig forestillet mig at komme hjem og opdage, at min egen min bror er død. Jeg ved slet ikke, hvad jeg føler lige nu, siger han til avisen. 

Læs også

3-årige Jakob var tæt på at miste tæerne på stranden - nu advarer hans mor Katja andre mødre

Ambulancefolk og politi ankom hurtigt til lejligheden, hvor spædbarnet blev bragt til det nærmeste hospital, men blev erklæret død ved ankomsten. 

Nu undersøger politi og myndighederne hvad der forårsagede det tragiske dødsfald.

Vibeke så fortvivlet, ung pige i natbus: Da hun stod af, stoppede chaufføren bussen og gjorde det utænkelige

Dagens Gossip