Mor og bedstemor banker lille dreng til døde - kunne ikke finde ud af at tisse selv

Lille Kylen blev kun to år. Foto: Facebook.

Den to-årige drengs pung var blevet revet i stykker, inden han døde som følge af slag mod hoved og mave.

En uhyggelig sag har rystet USA, efter det er kommet frem, hvordan en mor og en mormor mishandlede og dræbte sit barn/barnebarn.  

Ifølge anklagerne skulle den to-årige dreng Kylen Shangreaux have haft et uheld med sin potte, hvilket fik hans 28-årige mor, Katrina Shangreaux, og 47-årige mormor, Sonya Dubray, til at gå amok en dag i juli i hjemmet i byen Porcupine i South Dekota, skriver den britiske avis The Mirror

Læs også

Lille pige døde i en pøl af sit eget bræk, mens hendes mor så tv

De to kvinder slog angiveligt den lille dreng gentagende gange i hoved og mave. Obduktionen af Kylen viste, at hans pung under uhyrlighederne var blevet revet i stykker, hvilket har givet efterforskerne yderligere beviser for, at kvindernes vrede skyldtes drengens tisseulykke.

På den lille drengs krop fandt man også bidemærker og skader fra tidligere overgreb.

Moren Katrina Shangreaux er sigtet for overlagt mord, børnemishandling, omsorgssvigt og overgreb mod en mindreårig, mens politiet mener, at mormoren er skyldig i manipulation af bevismateriale, medskyldig i overlagt mord, falsk vidneforklaring, undladelse af at anmelde en forbrydelse og forsøg på at vildlede de sociale myndigheder inden det fatale overfald. 

Læs også

Far skubbede kæreste i gulvet, mens hun havde deres søn i armene: Nu er drengen hjerneskadet

Kylen var død, da ambulancen kom frem, og politiet har en klar formodning om, at mormoren rengjorde gerningsstedet og vaskede Kylens tøj, inden der blev ringet efter hjælp.

Ifølge politiet frygter man, at volden mod Kylen har stået på i en længere periode. 

Dagens Gossip