Overvågning i soveværelset afslører: Mand gør det samme i sengen hver nat - nu vil konen skilles

Efter 30 års ægteskab har en kinesisk kvinde fået nok at sin mands aktiviteter om natten. Foto: Youtube

En kinesisk kvinde har fået nok af sin ægtemand gennem 30 år, fordi han behandler hende virkelig skidt. Men kun når han sover.

Ægteskab betyder et liv fyldt med kompromisser, og det er ikke altid lige let at være to sammen på alle tidspunkter. 

Efter 30 års ægteskab har en kinesisk kvinde fået nok, og nu vil hun skilles fra sin 60-årige ægtemand med efternavnet Wu, skriver britiske Daily Mirror.

Kvinden er nemlig vanvittigt træt af, at manden karter rundt i sengen og slår og sparker hende, når han sover.  Han har gjort det i flere år, og nu er det blevet så slemt, at hun ikke længere har lyst til at være gift med ham - selvom han strengt taget ikke kan gøre for det. 

Parret bor i byen Taichung i den vestlige del af Taiwan, og problemerne i ægtesengen opstod for 10 år siden, da manden første gang begyndte at snakke i søvne. 

Læs også

Folk går agurk over video fra McDonald’s - kan du se, hvad der er galt?

Men snakkeriet var ikke det eneste, der holdte konen vågen. Fem år senere begyndte ægtemanden også at dele håndmadder ud under dobbeltdynen, og slag og spark ramte konen hver nat.

Det er så slemt, at konen nu har fået et tilhold mod manden. Derudover truede hun ham med skilsmisse, hvis ikke han straks lod sig indlægge på en søvnklinik. 

Da manden endelig lod sig indlægge på Kuang Tian General Hospital, viste det sig, at han havde en alvorlig søvnforstyrrelse. 

På overvågningsbillederne kunne lægerne tydeligt se, at Wu lider af en helt særlig søvnforstyrrelse. Foto: Youtube

På dansk hedder lidelsen REM søvn adfærd syndrom, og det vurderes, at 0,5 procent af den danske befolkning lider af den særlige søvnforstyrrelse. 

Forstyrrelsen går i korte træk ud på, at den drømmende person udlever sine drømme fysisk, og slår ud, sparker, taler eller råber i søvne. 

Lidelsen er ikke farlig for patienten, der ikke selv er vidende om sine sovevaner, men lidelsen kan være en indikator for mere alvorlige lidelser, såsom narkolepsi eller Parkinson’s sygdom.

Læs også

Kvinde forvandler sine skamlæber til et smykke efter operation i underlivet

Der findes medicin, der kan dæmpe lidelsen og de voldelig anfald, men ellers kan man minimere problemet ved at ændre sine sovevaner eller sovestilling.

For kvinden var det tydeligt at se, at hendes midaldrende ægtemand led af søvnforstyrrelsen, og lægerne har nu ordineret ham medicin, der giver nattero, så konen igen kan lægge sig ved mandens side i ægtesengen - og sende skilsmissepapirerne retur. 

Se en optagelse video af mandens urolige nattesøvn herunder.

 

30-årig kvinde havde mystiske buler under armen - lægerne havde aldrig set noget lignende

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip