Overvågningsvideo afslører mor stå på bussen med død baby, mens kæresten giver hende en tommelfinger op

Rystende.

En rystende sag, hvor et forældrepar forsøgte at fingere deres babys dødsfald ombord på en bus, ryster lige nu Storbritannien.

På overvågningsvideo fra bussen i det østlige London kan man se den 25-årige mor stige på med sin døde datter i en bæresele. Imens giver hendes kæreste hende tommelfingeren opad. Det skriver The Sun.

Rosalin Baker tankede sit Oyster-kort – der er en form for klippekort, mange bruger i den britiske hovedstad – op i en forretning, før hun steg på bussen med sin datter Imani på 16 måneder. På daværende tidspunkt havde pigen allerede været død i flere timer.

Datteren døde af kraniebrud og hjerneskader, ligesom hendes håndled var brækket af at hendes arm var blevet drejet, og hun havde 40 brud på ribbenene, som var forårsaget af, at hun var blevet mast i forældrenes trange seng.

Læs også

Københavnsk hotel tilkaldte politiet: Mand dyrkede sex med to piger på 11 og 14 år

En jury har nu frifundet forældrene for drab, men kendt dem skyldige i uagtsomt manddrab.

Skulle se ud, som om baby døde på bus
Overvågningskameraet på bussen fangede øjeblikket, hvor Imanis far gav sin kæreste tommelfingeren opad som et ”held og lykke”, mens moderen steg ombord.

Her sad hun roligt og sms’ede i 20 minutter, før hun alarmerede de andre passagerer om, at hendes baby ikke trak vejret.

De andre passagerer var naturligvis dybt chokerede og gik i panik, mens de prøvede at redde barnets liv. Eksperter mener dog, at datteren var død flere timer, før Rosalin Baker alarmerede passagererne på bussen.

Læs også

Mor advarer mod skjult fare: Var i gang med at ordne vasketøjet, da hendes søn pludselig skreg af smerte

Pigen blev hastet til Newham General Hospital, men lægerne kunne intet stille op.

Den 25-årige mor påstod under retssagen, at det var hendes kæreste, som havde været skyld i datterens død. Han havde derefter tvunget hende til at gå ombord på bussen i et forsøg på at iscenesætte dødsfaldet som moderens skyld.

Han nægtede dog nogensinde at have været voldelig over for nogen af hans 25 børn, hvoraf to er døde. Han nægter også at have begået vold mod nogen af de 18 kvinder, der er mødre til hans børn. I retten forklarede han, at han ikke anede, hvordan Imani var død.

Det tog en jury 14 timer og 28 minutter at frikende parret for overlagt mord, mens de blev kendt skyldige i uagtsomt manddrab. Der ventes at være strafudmåling i sagen i maj.

Læs også

11-årige Michelle får sin menstruation: Et par uger senere kalder hun på sin mor fra badeværelset

Se den uhyggelige overvågningsvideo øverst i artiklen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip