Svigermor sniger sig ind på hospital, så hun kan holde sit barnebarn inden moderen

- Det var en traumatisk oplevelse, fortæller den nybagte mor.

En svigermor er i den grad blevet taget i en uheldig situation, efter at hun ikke kunne vente med at se sit nyfødte barnebarn.

Der er blevet skrevet mange vittigheder om dem gennem tiden, og det er bestemt heller ikke dem alle, der er særlig søde. 

Men for nogle uheldige mænd og kvinder, så kan svigermor være en særligt svær og udfordrende størrelse, hvilket en nybagt mor måtte sande forleden. Det skriver Daily Mirror

For efter at have givet fødsel til sin lille datter via kejsersnit, så glædede moderen sig ufattelig meget til at holde sit nyfødte barn for første gang, men sådan skulle det ikke gå. 

- Jeg fik min datter for seks uger siden, skriver den anonyme mor, der har brugernavnet MissBax på en forældresiden Mumsnet.

- Det var en traumatisk oplevelse, hvor jeg måtte have foretaget et akut kejsersnit under fuld narkose. Min mand var lidt rystet, hvorefter han ringede til sin mor, der er læge på hospitalet, skriver moderen i sig indlæg. 

Læs også

11-årig dreng mistede pludselig synet: Da lægerne hørte hvad drengen spiste, forstod de straks hvorfor

Men så skete der noget på fødeafdelingen, der efterlod moderen fortvivlet og rasende.

- Hun (min svigermor, red.) kunne via sit id-kort komme ind på fødeafdelingen, hvor jeg lå under fuld narkose, uden at jeg havde givet tilladelse. 

- Jeg var ikke blevet spurgt om, hvorvidt hun måtte være til stede, og fordi at jeg var under narkose, så kunne hun holde min datter, før at jeg selv kunne gøre det. Jeg er så vred og skuffet over det, lyder det fra moderen.

Forinden havde moderen udtrykkeligt sagt, at ingen skulle besøge den lille familie de første par dage, og at svigermoderen nu har holdt barnet lige efter fødslen, er bestemt ikke faldet i god jord. 

- En læge kom også forbi og nævnte privat, medicinsk information omkring mig, mens hun var tilstede. Jeg græder stadigvæk og blever vred, når jeg tænker tilbage på det, skriver den anonyme mor. 

Læs også

6 stjernetegn, der ALDRIG skal flytte sammen

Det fik flere andre mødre til at støtte op om den krænkede mor, hvor flere påpegede, at hun potentielt brød loven. 

- Det lyder forfærdeligt, og der er ikke noget af det du skriver , der er i orden, skrev brugeren tippz.

- Jeg er så ked af det på dine vegne, sikke et røvhul du har som svigermor, skriver en anden bruger. 

Tre teenagere afsløret af overvågning: Går direkte hen til sovende hjemløs

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip