Madonna skaber ramaskrig på nettet: Billede af barberet kusse er til at 'kaste op over'

Foto: Polfoto

Et billede af en sangstjernes barberede kvindelighed skaber kontrovers på det sociale medie Twitter, efter kendt tv-vært mener, at billedet er til at 'kaste op over.'

Madonnas karriere er ikke for sarte sjæle.

Seksuelt frigjorte kvinder har altid haft en stærk rolle i Madonnas sange og videoer, hvor der også blev delt ud af religionskritik og pisk, lak og læder. 

Det er ikke sikkert man kan lide hende, men den 58-årige superstjerne har provokeret i så mange år, at man ikke kan ignorere hende, hvilket internettet heller ikke kunne, da hun delte et billede på det sociale medie Twitter.

På billedet trækker Madonna ned i trusskanten og viser kønsbehåringen, der er barberet efter Nike-logoet ‘Swoosh,’ og til billedet står der:
- Yes, bare gør det! 1 million Womens March. Vær med! 

Madonna referer i den sammenhæng til et kvindeløb, der er støttet af Nike, og som hun selv deltager i, men det gode formål er blevet sat bagud af det voldsomme billede, der ikke er fløjet under radaren på internettet. 

Læs også

Topmodel viste glatbarberet mis på den røde løber: Nu undskylder hun for kjolen

Den amerikanske talkshow og tv-vært Piers Morgan kommenterede billedet af sin kusse med en kort tekst, hvor han udtrykker sin væmmelse over Madonnas frisind.

- Jeg har lige kastet op. Bogstavelig talt, skriver den chokerede tv-vært.  

Den bemærkning har fået mange til tasterne, der laver mere eller mindre stuerene bemærkninger og billeder om Madonna og hendes fotogene mis.

Mest iøjefaldende har mange kommenteret, at Madonna inden præsidentvalget lovede blowjobs til alle, der stemte på Hillary Clinton, og den mislykkede politiske aktion fik nettet også cementeret på underfundig vis.

Foto: Twitter

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip