Topmodel viste glatbarberet mis på den røde løber: Nu undskylder hun for kjolen

Det var en let og luftig kjole, Chrissy Teigen var trukket i. Foto: Scanpix

Ingen trusser og en meget høj slids er unægtelig en fræk cocktail.

Den amerikanske model Chrissy Teigen fik fotografer og andre nysgerrige til at spærre øjnene op, da hun indtog den røde løber til American Music Awards i weekenden.  

Sammen med sin mand, musikeren John Legend, viste den 30-årige skønhed ikke bare en vovet sort kjole frem, men også sin veltrimmede vagina, skriver avisen Daily Mail, der mener, at Chrissy Teigen løb med prisen for den mest afslørende kjole til American Music Awards i Los Angeles.

Sådan så topmodellen ud inden sit lille kiks. Foto: Scanpix

Udsynet til hendes private dele blev synligt, fordi topmodellen bar en kjole med en usædvanlig høj slids - faktisk helt op til brystet - kombineret med at hun havde ladet trusserne blive hjemme i skuffen. Kjolen er designet af Yousef Akbar. 

Siden da er billeder af Chrissy Teigens tissekone gået nettet rundt. Og det er ikke gået stille for sig. Kritikken vælter ned over modellen på sociale medier.

- Intet undertøj. Hvad skete der med at være en rigtig dame? #rysterpåhovedet#, siger en forarget person på Twitter. 

Chrissy Teigen havde måske ikke tænkt sin kjole helt igennem. Foto: Scanpix.

Efter en del sure kommentarer har modellen taget bladet for munden for en gang for alle at sætte punktum i den frække sag. 

- Jeg gik. Kjolen svævede. Det er slut. Jeg kan ikke trække det tilbage. Her er min formelle undskyldning. Hvad mere vil I have?, siger hun på Twitter. 

Chrissy Teigen var på scenen til prisuddelingen, hvor hun introducrede sin musikermand, der skulle synge hittet 'Love Me Now'.  

Til modellens forsvar skal det nævnes, at hun havde sat en sikkerhedsnål i slidsen for at holde styr på kjolen, men den sad tydeligvis for højt oppe. 

Læs også

Nye nøgen-billeder: Kylie Jenner ønsker tillykke med fødselsdag med bare bryster

 

 

Dagens Gossip