Tv-vært springer ud som bøsse: 'Det er en letttelse, at vores forhold ikke er en hemmelighed mere'

33-årige Abdel Aziz Mahmoud træner fire gange om ugen for at holde formen ved lige. Foto: Finn Frandsen/Polfoto.

I en alder af 33 år har den kendte journalist og forfatter valgt at offenliggøre, at han er til mænd.

For rullende kameraer valgte journalisten og den tidligere DR-vært Abdel Aziz Mahmoud at afsløre, at han er homoseksuel. 

Det skete i går aftes i hans eget nye realityprogram 'Familien fra Lærkevej' på DR2, hvor han inviterer seerne indenfor hos hans dansk-palæstienensiske familie, skriver Se og Hør.

Læs også

Se det rørende øjeblik: Her siger Camilla fra 'De unge mødre' ja til sin Kevin

Den 33-årige journalist har længe ledt efter det helt rigtige tidspunkt at breake den personlige nyhed på, og det har ikke været nemt for Abdel Aziz Mahmoud at tage beslutningen.

- Både mine forældre, mine søskende og mine venner støtter mig i at springe ud officielt. Det er et stort skridt, hvor der var mange hensyn at tage - ikke mindst i forhold til familien, men min far sagde : ’Det er tid’, og sådan har jeg det også. Fra nu af kan min kæreste og jeg gå sammen til officielle arrangementer og holde i hånd, hvis vi har lyst, for vores forhold er ikke en hemmelighed i offentligheden længere, og det er en lettelse, forklarer Abdel, der er udviklingsredaktør hos Nordisk Film.

Abdel Aziz Mahmouds nye prgram kører over seks afsnit, hvor seerne får et unikt indblik i hans familie. Foto: Finn Frandsen/Polfoto.

Den eneste i familien, der har været lidt betænkelig ved Abdels seksualitet, er hans mor, da hun drømmer om stribevis af børnebørn. Men den drøm vil Abdel ikke afvise kan blive til virkelighed. 

- Om jeg på et tidspunkt tør binde an med en regnbuefamilie og levere et barnebarn, ved jeg ikke. Så langt er jeg slet ikke. Men jeg vil da heller ikke udelukke det, siger journalisten. 

Familien Mahmoud flygtede til Danmark i 1984 efter at have fået problemer med efterretningstjenesten i Abu Dhabi. Abdel Aziz Mahmoud er det ældste barn i en søskendeflok på fire - hans ældste lillebror Murad med kunstnernavnet Muri udgør den ene halvdel af popduroen Muri & Mario.

Læs også

Gravid Stine Kronborg ville holde sit barns far hemmelig: Men nu er hun kommet til at afsløre, hvem han er

 

Dagens Gossip