10 grunde til at mænd i virkeligheden foretrækker en skrap kæreste

Foto: Shutterstock

Hvem har bukserne på hjemme hos jer? Det er muligt, at din mand føler, at du bestemmer for meget, man sandsynligvis har han selv valgt det sådan.

Når mænd tilbringer tid med deres artsfæller i fodboldklubben, rundt om bardisken eller over bøfferne på sommer-grillen, så sker det fra tid til anden, at der luftes parforholdsfrustrationer.

Men selvom det efterhånden er en gammel, klichefyldt travler, at mænd ofte beklager sig over deres skrappe, krævende og temperamentsfulde kvinder med alt for mange ben i næsen, så er det de færreste mænd, der vil indrømme, at det faktisk er sådan, de foretrækker rollefordelingen på hjemmefronten.

For selvom det er let at beklage sig, så foretrækker mange mænd i virkeligheden, at deres partner netop har bukserne på, tager styringen og bestemmer, hvor skabet skal stå derhjemme.

Og netop fordi de færreste mænd er indstillet på at indrømme ovenstående, så får du her 10 grunde til, at også din mand foretrækker en kvinde, der er ’bossy’.

1. Kvinder med ben i næsen er frække: De fleste mænd kan ikke stå for en selvstændig kvinde, der ved, hvad hun vil have - og går efter det. Selvsikkerhed er nemlig pivfrækt, og derfor slår en bestemt kvinde med et glimt i øjet ofte benene væk under de fleste mænd.

2. Han kan godt lide, at der er styr på tingene: For mange mænd er det okay at give styringen fra sig, hvis man til gengæld får en tilværelse, som der er styr på. En til tider kommanderende kvinde er nemlig ofte garanti for struktur, system og orden i tingene.

Læs også

Disse 10 ting gør meget følsomme mennesker

3. Fordi du ved bedst: De færreste mænd vil indrømme det, men oftest ved kvinder altså bedst – en erkendelse din partner også er nået frem til. Derfor overlader han mange beslutninger til dig – også selvom han måske brokker sig over, at du bestemmer for meget.

4. Så skal han ikke tage stilling: Det er ofte rart at kunne lægge ansvar fra sig, og ved at lade dig være den dominerende på hjemmefronten, kan din mand læne sig tilbage og nyde, at han ikke skal tage stilling til alt muligt i tide og utide.

5. Modspil er sundt: Om han er klar over det, eller om ansvarsoverdragelsen er sket på et underbevidst plan, så er det altid sundt med modspil i et forhold. Derfor er det også sundt, at han overlader ansvaret til dig og lader sig koste rundt, selvom han umiddelbart giver udtryk for, at din rolle i førertrøjen er uønsket.

Læs også

Derfor bør du tage en lur på din arbejdsplads hver dag

6. En reservemor: Ikke et ord om ødipuskompleks, men det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at mange mænd – mere eller mindre ubevidst – leder efter en kvinde, der minder om deres mor. Så hvis din svigermor er en strid banan, så er det måske ikke uden grund, at han har viet sit liv til dig.

7. Han får et los bagi: Hvis din mand ofte trænger til et skub for at gå i gang med alt fra græsslåning til opvasken, så er det kun sundt for ham, at du får lov at tage styringen og fortælle ham, at han snart skal ud af starthullerne.

8. Det er det letteste: Det lyder lettere sørgeligt, men ofte er det den nemmeste løsning at overlade ansvaret til andre. Både hvis man selv er ubeslutsom, eller hvis man har indset, at andre er bedre til at træffe beslutninger på ens vegne.

9. Han er bange for dig: Nogle mænd – bestemt ikke alle – men nogle, er så meget under tøflen, at de nærmest er bange for deres kvindelige partner. Af samme grund lader han hende være den skrappe i forholdet, da det er det nemmeste for husfredens skyld.

10. Han elsker dig: Selvfølelig gør han det – og derfor har han også indset, at du langt hen ad vejen ved, hvad der er bedst for jer begge. Af samme grund har han affundet sig med, at du godt kan lide at bestemme – noget som han faktisk også godt kan lide, at du gør.

LÆS OGSÅ: Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

LÆS OGSÅ: Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

LÆS OGSÅ: Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

LÆS OGSÅ: Bliv klar til stranden: Ny teknologi skal gøre det nemt og sikkert at fjerne håret permanent

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip