10 ting mænd tænker, første gang de har sex med dig

Har du også tit spekuleret over, hvad der mon sker i mandens hoved, den første gang I har sex?

Så er der nu hjælp at hente!

Her på Dagens.dk kan vi nemlig her præsentere dig for de 10 punkter, som alle mænd tænker den første gang, de har sex med en ny kvinde.

1. Juhuu Jeg har sex! Ikke et ondt ord om kvinder og deres glæden ved sex, men overordnet set er mænds begejstring ved en omgang lagengymnastik virkelig til at føle på! Det er en glæde, der er både befriende, dyrisk, plat og fuldstændig altoverskyggende for din mandlige partner.

2. Bare jeg præsterer... Selvom ham før dig har knaldet løs som en Don Juan på speed, så vil mænd altid spekulere på, hvor godt de mon udfører deres arbejde i sengen. For nogle mænd fylder spørgsmålet ikke meget, mens andre næsten kan spekulere et samleje i stykker på at gruble over, hvordan og hvor godt, han mon gør det. Fælles for fyrene er dog, at de altid vil deres partner det bedste. At langt fra alle så er i stand til at fornemme dine signaler, er en helt anden historie.

3. Juhuu, bryster! Ligegyldigt hvor mange bryster en mand har set på gennem sit liv (både i virkeligheden og på nettet) så vil synet at dine attributter altid vække glæde. Det kan mænd ikke gøre for – sådan er det bare. Omtrent ligeså mange mænd har det i øvrigt på samme måde med kvinders numser, så gem bare usikkerheden væk og lad os glo løs. Vi kan slet ikke få nok!

4. Det her er fandme godt! Ja ja vi ved det godt. Mænd går ofte et par trin ned af evolutionsstigen, når de har sex, men heldigvis for den mandelige del af befolkningen, så skal der ofte ikke så meget til. Du er muligvis langt fra hans bedste oplevelse i sengen – eller måske er du? Ligegyldigt hvad, så vil mænds glæde ved sex altid overskygge alle de akavede eller decideret dårlige ting, der desværre også kan opstå under et samleje. Så kan de sagtens fortryde alt muligt efterfølgende, men så længe hans indre hulemand får lov at knalde løs, så er alt godt.

5. Det her er anderledes i forhold til... Ikke at mænd konstant ligger at tænker på ekskærester eller tidligere knald under sex, men der vil alligevel altid opstå et sammeligningsbehov, første gang en mand har sex med en ny kvinde. Men bare rolig – det er sjældent for stemple dig som bedre eller værre end den seneste, han var sammen med. Ofte har mænd blot et behov for at konstatere: 'Nå så hun gør sådan' eller 'det her føles anderledes – men stadig godt!'

6. Skal jeg skifte stilling nu? Med mindre du tydeligt viser ham, at det er dig der bestemmer i sengen, så vil mænd altid gå ind til sex med den indstillinge, at det er ham, der skal styre showet. Derudover kan mænd sagtens have tendens til at blive lidt for ivrige, når de er sammen med en ny kvinde, da der er så meget, der skal ses, nydes og prøves. Derfor har mange mænd også en tilbøjelighed til at kaste deres nye erobringer rundt i alle muligt (og umulige) stillinger, som sjældent gør akten bedre. Og hvis ikke han allerede har skiftet stilling, så kan du være sikker på, at han overvejer det. Dette er i øvrigt et af de få eksempler på glimrende mandlig multitasking.

7. Er hun kommet? Hvordan er det nu, den er? Kvinder er fra Venus mænd er fra Mars – i hvert fald når det kommer til orgasmer. For hvor mænd som regel kun får én, stor, afsluttende orgasme, der meget belejligt markerer, hvornår han har tænkt sig at trække stikket (i overført betydning!), så er kvinder helt anderledes indrettet. Nogle kvinder kommer nemt, andre har svært ved det. Nogle kommer ofte, andre sjældent og i modsætning til mænd, kan kvinder få masser af både store og små orgasmer i løbet af et sammenleje. Dette faktum er en kilde til evig forvirring hos mænd, der altid vil gruble over jeres mystiske orgasmer som gjalt det oprindelsen af Loch Ness-uhyret, julemanden eller en Kennedy-konspiration.

8. Vil det mon være okay, hvis jeg liiige prøvede at… Kom ikke og sig at mænd ikke er kreative! Mænd har en masse idéer til, hvordan det kunne være frækt at gøre det ene og det andet under sex, men det er langt fra alle idéer, der bør føres ud i livet. For selvom ekskæresten eller hende i pornofilmen godt kunne lide et ordenligt klask i numsen, så er det bestemt ikke sikkert, at du også foretrækker det. Især den første gange, I har sex. Mange mænd ved dog godt, at dirty talk, vanvittige spørgsmål eller spyt som 'smørelse' sjældent falder i god jord hos en ny kvinde, men det betyder ikke, at der ikke bliver tænkt over det, så det knager.

9. Vent med at komme! Manden værste fjende - udover slag i testiklerne og et dårligt tv-signal under en VM-finale. For tidlig udløsning er noget, der bekymrer mange mænd. Også selvom den måske slet ikke kommer for tidligt. Adskillige herrer tror nemlig, at en marathon-seance i soveværelset er lige, hvad I har sat næsen op efter, selvom I udmærket godt ved, at det handler om kvalitet frem for kvantitet. Det ved din partner dog muligvis ikke, så hvis han okser løs og pludselig stopper med et vildt blik, så ved du nu hvorfor.

10. Hvordan var det for hende? Ligesom med punkt nummer 2 så vil mænd altså kun jer kvinder det bedste. Derfor spekuleres der også både under og efter sex over, om I nu også nød hele showet. Der kan selvfølgelig argumenteres for, at hvis blot manden gør sin del tilstrækkelig godt og lytter til dig og dine signaler, så behøver han slet ikke spekulere på, hvorvidt du også nød det. Men sådan er der jo så meget.

Skulle du også undre dig over, hvad kvinder tænker, den første gang de har sex med en ny partner, så kan du læse om det her:

25 ting kvinder tænker, når de har sex med dig for første gang

 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip