25 ting kvinder tænker, når de har sex med dig for første gang

Der går mange ting igennem hovedet på kvinder, når de har sex med en ny mand for første gang.

Den første gang, man har sex med en ny partner, melder der sig altid et hav af tanker og spørgsmål. Både før, under og efter akten.

Både mænd og kvinder vil unægtelig væltes sig i nye indtryk, tanker, overvejelser og observationer, så snart tøjet ryger, og man befinder sig i sengen med sin nye erobring.

Dog er det især kvinderne, der når at gøre sig en masse tanker den første gang, de er sammen med en ny fyr.

Hvilke tanker? spørger du måske, og for at stille din nysgerrighed har vi her samlet de 25 ting, som kvinder tænker, mens de har sex med en partner for første gang.

1. Er han ligeså nervøs som mig? Lad og bare være ærlige – lige meget hvor mange drinks du har fået, eller hvor mange tidligere partnere, du har haft, så er det stadig en 'første gang', og det kalder på ekstra meget spænding, men også nervøsitet.

2. Koncentrer dig om at kysse! Hvad enten man som kvinde har fundet verdens bedste eller værste kysser, så vil man alligevel altid tænke over, hvordan man selv kysser med en ny elsker.

3. Aargh! Tøjet driller! I kærligehedsfilm får de altid hinanden afklædt på den mest romantiske og sensuelle måde, men sådan er det sjældent i virkeligheden. Lynlåsen binder, sokkerne driller og bukserne tager en evighed om at komme af.

4. Er han blevet hård og i så fald - skal jeg røre ved den nu? Det må ikke gå for hurtigt, og der må heller ikke gå for længe. Vil han have, at jeg rører ved den, eller skal jeg vente?

5. Nå så det er størrelsen på den! Ikke at bulen i mandens bukser betyder alt, men lets face it – alle kvinder registrerer lige, hvad manden har mellem benene, og hvad der kan forventes.

6. Uuh! Vi er nøgne! Der er altid noget særligt pirrende over det, når først alt tøjet er væk, og man ligger helt nøgen med ham den nye.

7. Gudskelov - den er normal! Selvom ingen penisser er ens, så er de fleste mænd udstyret med det, der kan betegnes som en 'normal' penis. Alligevel bliver mandens bedste ven lige hurtigt inspiceret for diverse afvigelser, krumninger, knopper eller abnormiteter.

8. …og det samme gælder for klokkeværket! Men som regel kun, hvis mandens testikler adskiller sig mærkbart. Hvilket sjældent er positivt.

9. Hvordan er behåringen? Her tænkes der selvfølgelig ikke på hverken skæg eller frisure, men på mandens kønsbehåring, som kan variere meget. Nogle mænd er udstyret med en sand regnskov mellem benene, mens andre er glatte som en ål. Der er ikke noget rigtigt eller forkert, men som regel er en mellemting at fortrække.

10. Er han på vej ned for at slikke mig? Et spørgsmål om smag og behag. Nogle kvinder bryder sig ikke om det, mens andre ikke kan få nok. Og så er der dem, der synes, at det er lidt for intimt til den første gang.

11. Hvordan er min babering mon? Har man som kvinde glemt at barbere sig inden sin date, så kan det hurtigt sætte bekymrede tanker i gang, for hvad hvis de ubarberede skovhuggerben skræmmer ham væk. Også selvom man har nået at tage en tur med skraberen, kan man stadig blive i tvivl om grundigheden af ens arbejde.

12. Hvad med kondomet? Skal jeg bringe det på bane? Skal han? Vil det ødelægge stemingen, og bare han selv putter det på!

13. Så er det nu! I det øjeblik manden først trænger op, melder der så et væld af følelser, tanker, nydelse, nervøsitet og boblende sitren kombineret med en eksplosion af endorfiner. Dette gælder dog både for kvinden og manden.

14. Hvad skal der siges? Det evige spørgsmål: Skal der udveksles ord under sex? Skal jeg svare, hvis han begynder at dirty-talke? Stønner jeg for lavt eller højt? Og hvorfor lyder han pludselig sådan?

15. Hvorfor har vi ikke samme rytme? Det er naturligt, at I lige skal finde hinanden, og indtil det sker, kan hun altså ikke forstå, hvorfor manden bare okser derudaf.

16. Det her føles okay! For det meste vil det første knald på et eller andet tidspunkt være en okay fornøjelse, men kunsten er at arbejde sig fra okay og til fantastisk!

17. Hvad har han gang I? Før eller siden vil man som kvinde spekulere over, hvad pokker han foretager sig. Enten fordi han gør noget for længe, for kort, eller fordi han pludselig foretager et unødvendigt stillingsskifte.

18. Av det gør ondt! Her kan der enten være tale om selve akten, eller blot fordi manden ligger på kvindes hår, fordi han trykker på noget forkert eller fordi hun har fået krampe.

19. Fokuser! Fokus kan let vandre mens I har sex. Enten på hans flotte krop eller måske på hans knap så lækre skulder-behåring. Ligegyldigt hvad, så har hun en tendens til at forlange, at hun er ekstra meget til stede under den første gang for at få det fulde indtryk af oplevelse.

20. Nyder han det? Det er oplagt at spørge sig selv, om man nu også er god nok, og om han nyder det den første gang.

21. Nyder jeg det? Omvendt vil hun også spørge sig selv, hvor god en oplevelse det er for hende, og hvor god en elsker hendes mandlige medspiller er.

22. Gør dig lækker! Der er ingen grund til at spile maven unødigt ud eller ligge i en knap så flatterende position – i hvert fald ikke den første gang I er sammen. Du skulle jo helst gøre et godt indtryk.

23. Hvornår kommer han? Enten fordi det gerne må være meget snart, eller fordi hun håber, at han bliver ved længe endnu.

24. Okay, så det er sådan, han lyder/ser ud, når han kommer. Ikke alle kan ligne en græsk gud, når de får udløsning. Andre kan.

25. Så godt/dårligt var det for mig. Der vil altid blive evalueret efter sex. Specielt den første gang, hvor det store spørgsmål efterfølgende lyder; Skal vi ses igen

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip