7 fejl kvinder begår i sengen, som mænd tænder helt af på

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Storblomstret nattøj, usikkerhed og kunstige orgasmer er blot et par af de ting, som din partner måske ikke sætter så meget pris på.

Det er ikke altid let at blive klog på, hvad der tænder ens partner - for ikke at tale om, hvad der tænder ham af. Men måske er der hjælp at hente her.

Yourtango har nemlig samlet en række punkter, som mange mænd ikke bryder sig om i dobbeltsengen.

1. Du tager din spraglede pyjamas på.
Der er ingen, der kan forvente, at man klæder sig i blonder og frækt lingeri hver dag. Men en stor pyjamas med enhjørningeprint og hængerøv er bare ikke særlig sexet. Bomuldsundertøj eller en t-shirt kan også gøre det.

Læs også

Dette er det bedste tidspunkt på dagen at knalde

2. Du tager aldrig initiativ.
Selv den mest initiativrige mand bliver på et tidspunkt træt af altid at skulle lægge op til sex og være den, der tager styringen i sengen. Vis, at du har lyst til ham og prøv noget nyt med din partner, så jeres sexliv bliver ved med at være spændende.

3. Du er for usikker.
Der er intet så sexet som en person, som er sikker på sig selv. Det er dog de færreste, der ikke bliver lidt usikre engang i mellem. Prøv at lade være med at tænke på, hvordan du ser ud og om, du gør det godt nok. Slip hæmningerne og prøv at nyde øjeblikket i stedet for.

4. Du kommunikerer ikke.
Din partner er ikke tankelæser, så du kan ikke forvente, at han ved, hvad du kan lide. Hvis I sætter ord på og giver udtryk for, hvad I gerne vil have, er det et rigtig godt udgangspunkt for et sundt og velfungerende sexliv.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

5. Du faker din orgasme.
Det kan godt være, at du gør det for hans skyld. Men hvis du faker din orgasme, gør du både dig selv og din partner en bjørnetjeneste. Hvis han tror, du bliver tilfredsstillet, gør han bare det samme igen. På den måde snyder du jer begge to.

6. Du er for kontrollerende.
Selvom initiativ ofte er værdsat, kan du også blive for kontrollerende. Det er de færreste mænd, der kan lide at få ordrer og blive styret i sengen. Fortæl ham i stedet, hvad du godt kan lide og gør det til et fælles projekt.

7. Du forsømmer din seksualitet.
Sexlivet kan hurtigt blive nedprioriteret, når det bliver hverdag og opvask, madlavning og andre huslige pligter pludselig hober sig op. Men det er vigtigt, at man ikke forsømmer sexlivet, da det er en stor del af parforholdet. 

12 tanker, der går gennem kvinders hoveder, når mænd stønner under sex

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip