7 ting mænd ville ønske du gjorde under sex

Modelfoto: Shutterstock

Din mand bliver vild i varmen, hvis du følger disse frække råd.

Det er ikke altid let at sætte ord på, hvad man ønsker af sin sexpartner. Men et velfungerende sexliv kræver, at man er opmærksom på, hvad den anden godt kan lide.

YourTango har samlet en række punkter, som med garanti vil fyre op under din bedre halvdel.

1. Lad ham nyde synet af din nøgne krop.
Lad lyset være tændt - under hele samlejet. Drop dynen. Lad være med at skjule din krop. Sæt dig øverst, så han rigtig kan nyde synet af hele dig. Mange mænd er meget visuelle, når det handler om, hvad der tænder dem. Så lad din partner nyde synet af dine smukke former.

2. Overrask ham. 
Indgroede vaner og trivialitet er dræbende for et frækt og aktivt sexliv. Find på noget nyt, foreslå din mand, at I gør noget, som I ikke har prøvet før. Han vil elske dig for det. 

Læs også

Denne ene rutine i badet gør dit sexliv bedre - selvom det er lidt ulækkert

3. Vis ham, hvad der tænder dig.
Ingen kender din krop så godt, som du selv gør. Vis din mand, hvad der virker for dig. Han vil med garanti synes det er vildt sexet at se, hvordan du tilfredsstiller dig selv. Du kan eventuelt føre hans hånd og lære ham det.

4. Tal frækt til ham.
Fortæl ham lige præcis, hvad du gerne vil have, at han skal gøre ved din krop. Pir ham ved at hviske i hans øre, hvad du har tænkt dig at gøre ved ham. Nogle kvinder synes det er lidt grænseoverskridende at tale frækt, men din mand vil helt sikkert være pjattet med det.

5. Lad ham høre, at du nyder det.
Din mand vil elske at høre dig stønne, mens han har sex med dig. Så hold det ikke inde - men giv slip og lad ham høre, hvad han gør ved dig. Det vil med garanti tænde ham endnu mere.

Læs også

4 stillinger mænd slet ikke kan lide

6. Tag kontrollen.
Det kan godt være, at du bedst kan lide, når manden har kontrollen. Men du kan være helt sikker på, at det vil tænde ham, hvis du fører an en gang imellem. Rid ham, eller lænk ham fast til sengen, så han må overgive sig til dig.

7. Hold øjenkontakten.
Sex er en intim oplevelse, som to mennesker deler med hinanden. Og det bliver endnu mere intimt, hvis du sørger for at kigge din partner i øjnene under samlejet. Det skaber mere nærvær mellem jer - og det kan være frækt at se, hvordan din partners udtryk ændrer sig, mens I har sex med hinanden.

 

 

 

 

Dagens Gossip