4 stillinger mænd slet ikke kan lide

‘Jeg er bange for, den brækker af.’

Ofte er stereotyper ikke gode for os. ‘Kvinder er bedst til at holde hjemmet’ og ‘mænd vil bare have sex, så er de næsten ligeglade med hvordan’.

Sjældent kan man tage de præfabrikerede holdninger i samfundet og få dem til at passe helt perfekt på ét individ.

Derfor skal man heller ikke regne med, at bare fordi, man går i seng med mænd, så kan man gøre, hvad man vil… ‘Han er jo glad, bare han får noget…’

Det går ikke.  Faktisk har flere mænd sex-stillinger, de ikke bryder sig om.

Mediet Yourtango har samlede forskellige stillinger, som flere mænd ikke er pjattede med sammen med grundene til, det ikke virker for dem.

1. Missionærstillingen.
Nic på 27 år siger, at det er for kedelig en stilling.

- Selvom jeg er vild med at kunne se hendes ansigt, så gør den ikke det store for mig.

2. Når hun læner sig tilbage i omvendt rytterstilling.
Michael på 29 er egentlig glad nok for den omvendte rytterstilling, hvor hun sidder med næsen mod fødderne og numsen mod ham. Det er bare, når damen læner sig tilbage, at han står af (så at sige).

- Jeg er ikke vild med, når pigen vælger at læne sig tilbage mod mig (måske fordi hun er træt?), og jeg dermed må forestille mig, min penis som brækker af ved roden, forklarer han.

3. At stå op
Gordon på 35 er ikke pjattet med at have samleje stående vendt mod hinanden.

- At stå op vendt mod hinanden er for meget arbejde med et for lille afkast. Medmindre man er overmenneskelig stærk, og pigen vejer 40 kilo, siger han.

4. Skeen
Stuart på 30 er ikke imponeret over skeen.

- Jeg hader at gøre det i ske. Der er maksimal friktion imellem lagnerne og begge af jer, og det er også den mest akavede (stilling, red.) siger han og nævner desuden den arm, man begge har til overs i skeen.

På Yourtango kan man finde flere sexstillinger, som nogle mænd ikke er pjattede med. Det gælder om, at lytte partnerne imellem, så alle bliver glade for, hvad der sker på lagnerne (og andre steder.. selvfølgelig).

 

Dagens Gossip