8-årig indlagt på hospitalet, efter at teenager hængte ham i træ

Foto: Cassandra Merlin/Facebook

En kun otteårig dreng er angiveligt blevet klynget op i et træ af en flok teenagere, der efterfølgende har forklaret, at der var tale om et uheld.

28. august i år var otteårige Quincy på besøg hos sin bedstemor Lorrie Slattery i New Hampshire i USA.

Ifølge bedstemoderen legede drengen i en have med nogle teenagere, da en ufattelig og voldsom hændelse fandt sted - en hændelse, der efterfølgende har fået drengens ulykkelige og vrede mor Cassandra Merlin til at fortælle om den uhyggelige episode på Facebook. 

Det skriver flere amerikansk medier, herunder vnews.com.

- Okay, min søn er lige nu ved at blive fløjet til Dartmouth (hospital, red.), efter at en 14-årig dreng valgte at hænge ham fra et træ, skriver den chokerede mor på Facebook.
 
Den voldsomme hændelse fandt sted omkring klokken fem om eftermiddagen, og hvad der præcis skete, er stadig ved at blive efterforsket af politiet.

Det står dog klart, at den otteårige dreng var tæt på at miste livet.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Drengens bedstemor fortæller, at der ikke var voksne var til stede, da episoden fandt sted. Derfor er hændelsesforløbet stykket sammen med hjælp fra de børn, der overværede mishandlingen af drengen. Deriblandt hans 11-årige storesøster.

Ifølge vidnerne begyndte det hele, da flere af teenagedrengene midt i legen begyndte at kalde Quincy, som er mulat, for racistiske øgenavne.

Drengene kastede pinde og sten efter den otteårig dreng.

Foto: Cassandra Merlin/Facebook

Herefter skulle flere af teenagedrengene have trådt op på et picnicbord med et reb, som blev bundet fast til et træ, hvorefter der blev bundet en løkke i den anden ende, som blev placeret om drengens hals.

- En af drengene sagde ’lad os gøre det’, hvorefter han skubbede ham (Quincy, red.) ned fra bordet, så han hang fra rebet, fortæller bedstemoderen Lorrie Slattery på baggrund af børnenes forklaringer. 

Vidner har beskrevet, hvordan Quincy efterfølgende dinglede, mens han hev efter vejret. Tre gange svingede han frem og tilbage, før det lykkes den otteårige dreng selv at løsne rebet, så han kom fri.

Lorrie Slattery fortæller, at ingen af teenagerne kom Quincy til undsætning, mens han hang fra rebet.

Umiddelbart efter episoden løb den 11-årige storesøster hjem til moderen Cassandra Merlin, der straks alarmerede politiet.

Spørger man den 14-årige dreng, der ifølge vidner skubbede Quincy ned fra bordet, så forløb episoden dog helt anderledes.

Læs også

Politiet sparker døren ind hos mistænkt - men hold nu øje med vinduet over dem

Han fastholder nemlig, at drengene blot legede, og at der var tale om et uheld. En påstand som dog afvises af bedstemoderen samt de tilstedeværende børn-

Også Quincys mor er overbevist om, at der ikke var tale om et uheld, men om en ond handling med et modbydeligt motiv. På Facebook skriver hun videre:

- Jeg er ligeglad med, om dette var et såkaldt uheld eller ej. Min søn døde næsten på grund af nogle skide teenagebørn.

Quincy var tæt på at miste livet den dag. Foto: Cassandra Merlin/Facebook

Efter hændelsen blev den otteårige dreng fløjet til det nærliggende Dartmouth Hitchcock Hospital.

Heldigvis slap han uden indvendige skader, ligesom han heller ikke brækkede noget i hverken halsen eller ryggen, skriver vnews.com. Til gengæld havde han efterfølgende slemme brandskader rundt om halsen fra løkken.

Foto: Cassandra Merlin/Facebook

Disse skader har Cassandra Merlin nu valgt at dele med offentligheden via Facebook.

Det har hun gjort, fordi hun ønsker at vise, at ’racisme stadig eksisterer i dette land’.

- Det (racisme) er stadig så udbredt, at vores børn lever i en verden fuld af had og bliver udsat for alle mulige former for had, skriver hun vredt.

I dag er Quincy stadig i færd med at komme sig over sine skader og den voldsomme oplevelse, mens lokalt politi har meddelt, at det er i gang med at efterforske epsioden.

Mor lod sovende spædbarn blive i bilen, mens hun løb ind og hentede mad - det skulle hun aldrig have gjort

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip