Baby bliver født med vand i stedet for blod: Præsten står klar, men så sker det utrolige

Foto: Privat

Maria kunne pludselig mærke, at hendes lille pige lå helt stille i maven. Lægerne fejede hendes frygt af banen, men da barnet blev født livløst, opdagede de noget mystisk.

Maria Sanders oplevede enhver moders mareridt, da hun ventede sig en lille pige. Pludselig kunne hun ikke længere mærke barnet bevæge sig i maven.

Det skriver amerikanske Little Things.

Da Maria Sanders tog til lægen, lød deres vurdering, at barnet ikke var så aktivt. Men moderen havde på fornemmelsen, at noget var grueligt galt. 

To dage senere bevægede den lille pige sig stadig ikke, men hendes hjerte slog endnu. Lægerne besluttede derfor at bringe barnet til verden ved et akut kejsersnit.

Læs også

11-årige Erik måtte tisse i bukserne: Lærer nægtede ham at gå på toilettet

- Men de fik sig noget af en overraskelse, da lille Frankie så dagens lys for første gang. Hun var livløs, og da sundhedspersonalet undersøgte pigen, stod det klart, at hun kun havde, hvad der svarer til to skefulde blod i sin lille krop. Resten var vand.

Dette skulle være 15 procent mindre end den gennemsnitlige mængde.

Foto: Privat

Da jeg kom til mig selv, kunne jeg se folk stå omkring mig og græde. Der var denne lille baby, der var så oppustet, fordi hun havde alt det vand i stedet for blod inde i sig, siger Maria Sanders til Daily Mail.

Læs også

Martin overraskede sin gravide kæreste med en barnevogn - nu griner alle af hans fejl

Lægerne troede ikke, at lille Frankie ville overleve. Men efter to vellykkede blodtransfusioner, overraskede Marias datter dem alle.

Foto: Privat

Da Maria Sanders havde sin datter med til lægen, for at blive tjekket, da hun var seks måneder gammel, var de imponerede over, hvor godt den lille pige klarede sig.

Dagens Gossip