Dedikeret lærer overraskes af elev – får sit vildeste ønske opfyldt og bliver rørt til tårer

Nogle lærer gør et så stort indtryk på deres elever, at eleverne i den grad hører efter, hvad der bliver sagt.

Sådan en lærer er Thomas Walser, der er ansat på Coronado High School i Texas. Han giver nemlig en intensiv støtte til sine elever for at forberede dem i deres videre uddannelses forløb, når de forlader skolen. Det skriver Metro.

Og han har tydeligvis haft en temmelig stor indflydelse på en han sine elever, Hector Montez, der i sidste uge overraskede ham med et par meget specielle sko, som tak for alt.

Skoene, der er et par Nike Air Jordans, har Thomas Walser ønsket sig siden han var 12 år gammel. Og det huskede Hector Montez.

- Det er godt at give noget tilbage til den mand, der har altid været ved min side, skriver Hector Montez på Twitter sammen med en hjertevarmende klip af det øjeblik, hvor han overraskede læren.

Læs også

Jan-Erik lever helt alene i vildmarken: Gør det for at se sine børn

I klippet, som er blevet retweeted og liket næsten 200.000 gange, kan man se læreren blive nervøs og sige: ”Hvis noget springer op af denne boks, så...”

Men Hector Montez har ikke i sinde at skræmme den højt elskede lærer.

- Du fortalte mig sidste år, at dette var dine favorit sko og du fortalte mig din størrelse, men det husker du nok ikke kan ikke engang huske det, siger eleven.

Og da den spændte lærer åbner gaven bliver han helt rørt.

Jeg har ønsket mig de sko siden jeg gik i 6. klasse, men jeg fik dem aldrig, udbryder læreren og går hen til Hector for at give ham et stort knus.

 

 

 

 

   

  Top partnere


  Lån penge
  Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


  Vejle24
  Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
   

  Dagens Gossip