Det ligner to almindelige nybagte forældre, men prøv at kigge nærmere - du vil blive overrasket

Der var masser af nysgerrige blikke og høje forventninger, da parret ankom til fødestuen. Ingen havde nogensinde set et lignende forældrepar.

Kæresteparret Fernando Machado og Diane Rodriguez er lykkelige for deres lille baby, men at være transseksuelle forældre i det sydamerikanske land Ecuador er en kæmpe udfordring.

De nybagte forældre adskiller sig fra flertallet, da Fernando faktisk er den biologiske mor til barnet, mens Diane er den biologiske far.

 Fernando Machado blev født som en lille pige og fik navnet Maria. Hos Diane Rodriguez var på den omvendte måde, da hun blev født som en dreng.

Læs også

10-årig dreng kæmper for sit liv: Mobbere satte ild til ham med vilje

Nu lever de begge i et lykkeligt parforhold.

Ingen af dem har været under kniven for at skifte køn, men de påtager sig de kønsidentiteter, som de føler sig mest komfortable med at være i.

Parret var enige om, at Fernando Machado skulle bære deres barn, da de ville forsøge at gøre babydrømmen til virkelighed.

Det modige par var ikke blege for at dele nyheden om graviditeten på de sociale medier, da de ønskede at vise, at de var et par med helt almindelige drømme for deres forhold.

De håber, at deres åbenhed vil føre til en større accept af transkønnede og transseksuelle i Ecuador.

Foto: Privat.

 

- Vi forsøger at nedbryde myter, forklarer den nybagte mor, der godt selv er klar over, at der er tale om en svær opgave, da hun tidligere har oplevet overfald og mobning.

Ifølge Hefty.com blev Diane Rodriguez i 2012 kidnappet og gennembanket.

Der var masser af nysgerrige blikke på sygehuset, da deres lille baby meldte sin ankomst.

Par som Fernando Machado og Diane Rodriguez er et sjældent syn i det offentlige rum i det sydamerikanske land, hvor fødsel heldigvis foregik uden komplikationer.

Klik her for at se et tv-indlsag fra BBC om det usædvanlige forældrepar.

Dagens Gossip