Folk strømmer til denne restaurant - pludselig går den triste sandhed op for ejeren

Skrevet af Nils Würtzenfeld

19/02/2017
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
En simpel restaurant blev pludselig oversvømmet med begejstrede gæster. Der var dog bare lige et problem.

Mest læste i dag

I den lille by Bourges i Frankrig ligger en restaurant ved navn Le Bouche à Oreille, som vel bedst kan betegnes som… ordinær.

Restauranten er nemlig ligeså billig som den er simpel, og derfor er maden heller ikke noget at skrive hjem om.

Af samme grund kom det som en kæmpe overraskelse for både ejeren og de ansatte, da gæsterne pludselig begyndte at strømme til den lille restaurant fra hele landet. Det skriver Metro.

Tjenerne, der oftest er vant til at servere for lokale håndværkere, fik pludselig travlt med at tage imod hundredevis af bestillinger, mens flere tv-stationer og journalister også besøgte det pludseligt populære spisested.

Imens var den lokale ejer, Véronique Jacquet lykkelig for de mange besøgende.

- Vi blev oversvømmet. Der er ikke meget plads, og vi har kun fire tjenere, fortæller Véronique Jacquet, der dog hurtigt fik armene ned igen, da sandheden pludselig gik op for den lille restaurant.

For et andet sted i Frankrig, i Boutervilliers nær Paris, skulle det vise sig, at der ligger en anden restaurant med præcis det samme navn. Men modsat Le Bouche à Oreille i Bourges, så er denne restaurant noget mere populær.

Faktisk er den så rost og anderkendt, at den i sidste uge blev tildelt en af de eftertragtede Michelin-stjerner, men da denne hæder skulle placeres, og Guide Michelin France skulle offentliggøre vinderen i deres 2017-spiseguide, lykkes det Michelin-folkene at bytte rundt på de to restauranter.

Derfor gik stjernen – i første omgang – til den middelmådige Bouche à Oreille i Bourges i stedet for den ekstravagante Bouche à Oreille i Boutervilliers.

Det tog knap en uge, før fejlen blev opdaget, hvilket i den grad ærgrer Véronique Jacquet.

Den lykkelige restaurantejer bliver nemlig frataget den fine hæder, og modtager i stedet kun en undskyldning fra Guide Michelin France.

Forhåbentlig nåede han at nyde anderkendelsen, mens den stod på.